För seniorer: Använd AirPlay Stream iPad Media

August 23

Med AirPlay kan du strömma media på din iPad 2 till din TV eller högtalare. Streaming teknik kan du skicka media från en enhet för att spela på en annan.

Med AirPlay kan du skicka en film eller ett bildspel med foton från din iPad till din TV. Du kan sedan kontrollera uppspelningen på din tv från din iPad med hjälp av Remote app. Du kan också skicka musik från din iPad till dina högtalare.

För att använda AirPlay för att strömma media, måste du ha AirPlay-kompatibel utrustning. Till exempel kan du köpa en Apple TV-enhet för att strömma video, foton och musik till din TV. Om du kan hitta en TV med AirPlay kompatibilitet inbyggd, kan du använda det istället.

Du kanske köpa Airport Express och bifoga det till dina högtalare för att strömma musik. Eller så kan du köpa en AirPlay-aktiverade mottagare eller uppsättning högtalare, och strömma ljud direkt till dem. Om du inte är säker på vilken enhet bäst skulle passa dina behov, besök din närmaste Apple Store och låta sina experter hjälper dig att plocka ut något.

Om du får lite antsy tittar på en lång film, en av de skön AirPlay är att du fortfarande kan använda din iPad för att kontrollera e-post, surfa bilder eller Internet, eller kolla kalendern medan media spelas.