Att upprätthålla Aluminium Stängsel

September 23

Du kanske har just haft en aluminium staket installerad. Kanske du har haft en för år. Eller kanske är du funderar på att skaffa en och vill se vad underhåll blir om du går igenom med det. Oavsett vilken anledning, här är du, läser en artikel om aluminium stängsel, i hopp om att få fram lite information om deras skötsel. Tja, är den goda nyheten att aluminium stängsel inte behöver mycket vård, enligt en hel del aktuella fäktning företag. Det finns några saker du kan göra för att hålla ditt staket snygg, men:

  • Håll dina buskar och träd klippta tillbaka från stängslet. De kan växa in ditt stängsel och orsaka problem med formen av stängslet.
  • Måla ditt staket är ett alternativ. Du kan behöva använda en deglosser att ta bort eventuella pulver kvar på den om makten sprutning det inte få allt bort av ditt staket. När ditt stängsel är ordentligt ren, nu kan du måla den. Mitt förslag är att använda utomhus latexfärg och en del primer (inte i den ordningen). Jag har hört att spraya färgen fungerar bäst, men jag har inte provat detta. När du har gjort detta kan du hålla färgen ser fräsch genom att tillämpa ett nytt lager den när det behövs. Om du köpt din staket material förväg tonade och du vill fixa några fläckar, kan du använda bättringsfärg från tillverkaren av ditt staket. Att få tillräckligt med färg för att röra upp stora delar av ditt staket kan vara svårt genom vissa tillverkare. Tydligen människor tenderar att helt enkelt byta ut stängslet när det börjar ser lite sliten.
  • Håll din staket ren. Detta är typ av en självklar en, men värt att nämna ändå. Du kan använda tvål och vatten, eller bara en kraftfull slang spray av vatten.
  • Om du har några problem med ditt staket, måste du kontakta en professionell och möjligen tillverkaren eller original återförsäljare som du har köpt din staket (speciellt om du inte vill upphäva garantin).

Det är verkligen allt som finns att säga. Det finns många företag där ute som kommer att garantera dig att din stängslet är helt underhållsfritt när det väl är installerat, eftersom det är rost-bevis från dess pulverfinish. Vissa erbjuder livstids garanti på sina stängsel. Men du måste läsa det finstilta för att vara säker på någonting i sin politik.