Uppmuntra din blogg Besökare på Digg ditt innehåll

July 21

Digg är en webbtjänst tillägnad användardrivna innehåll. Digg specialiserat på användarna rating och rösta, vilket gör det möjligt för användare att skicka och rösta om vilka innehåll, kommentarer, videor eller bilder är viktigt och vad är inte.

Digg är ett bra verktyg för att hålla koll på vad som är populärt och intressant på nätet, speciellt i bloggar, men det slutgiltiga målet är att ha en egen bokföring som presenteras på framsidan, och dra nytta av den flod av trafik och besökare som sedan kommer i din väg . Detta kallas att vara Dugg.

Tänk på en tidning som är skapad av vad du och dina vänner tycker är intressant och viktigt. I teorin Digg användare välja det mest intressant innehåll på Internet - förhoppningsvis, innehåll som är värt att uppmärksamma.

Att få Dugg är en bloggare dröm och värsta mardröm rullade in ett enda ögonblick. Att få ett blogginlägg Dugg på webben väcker uppmärksamhet och trafik, och din blogg får massor av besök från människor som kanske aldrig har kommit till din blogg i övrigt. Men ingenting är någonsin gratis: Allt som extra trafik kan sätta en riktig belastning på din webbserver.

Webbplatser har varit kända för att krascha, tar platsen offline. Även om det inte händer, kanske ditt webbhotell måste debitera dig extra kostnader bandbredd för de ytterligare sidor på din blogg som får serveras.

Att uppmuntra människor att Digg din webbplats, skräddarsy din blogg programvara för att inkludera en Digg här ikonen. Blogg besökare kan klicka på ikonen Digg och spränga din blogg till förstasidan på Digg.com!