Hur väljer jag det bästa hudsalva?

July 23

Välja den bästa hudsalva är oftast en fråga om personlig eller läkare val. Hudsalva är en speciell kombination av organisk, hälsa, skönhet eller medicinska ingredienser, oftast i en petroleumoljebasen. Detta ger hudsalva en tjockare, mindre vattenlöslig sammansättning som stannar på ytan av kroppen längre så att ingredienserna kan arbeta mer effektivt för att behandla en mängd olika problem. Få bästa salvan ofta innebär att välja den typ som är tänkt att behandla problemet som du kan ha.

Det finns många naturliga och ekologiska hud salvor som är utformade för att behandla hudproblem såsom torrhet, fjällning, sprickbildning, utslag och klåda. Dessa hud salvor appliceras topiskt på ytan av huden och kvar på i flera timmar så att de nyttiga ingredienser att sjunka in i huden. I vissa fall kan värme eller inslag avsevärt öka resultaten i huden när de kombineras med salvor.

En andra typ av hudsalva du kan välja mellan är de marknadsförs som skönhetsprodukter. Petroleumbaserade skönhetsprodukter är lätt tillgängliga på marknader för att tjäna en mängd hud eller åldringsfrågor. Vid användning på ansikte, händer, fötter eller andra oroliga delar av kroppen, kan huden salvor tjäna till att minska utseendet på rynkor, torr hud och åldrande fläckar som är icke önskade av konsumenterna. Om du tycker att de vanliga lotioner och krämer som du använder Arena € t som affektiva, så kanske en skönhet regim som innehåller hud salvor kan göra susen.

Förutom skönhetsprodukter, det finns ett brett utbud av hud salvor som är avsedda för hälso- och sjukvårdsändamål och kan köpas över disk i detaljhandeln och droghandel. Konsumenterna kan välja att behandla irriterande hudsjukdomar såsom svampproblem, utslag och sår genom att använda hud salvor som innehåller låga halter av statligt godkända läkemedel ingredienser. Genom att välja en hudsalva, kanske du kan eliminera behovet av att se en läkare för vanliga smärre hälsoproblem såsom svampinfektioner, kontaktytan utslag, skrubbsår och torr hud.

Om ett medicinskt tillstånd kvarstår eller förvärras, sedan ett besök till doktorn krävs som kan resultera i behovet av att använda en starkare, medicinskt godkänd hudsalva. Detta ges vanligen i form av ett prov eller ett recept som kommer att tillhandahållas av läkaren. Medicinsk hud salvor innehåller särskilt sammansatta kemikalier och antibiotika suspenderade i en oljig bas. De aktiva ingredienser har visat att behandla olika nivåer av medicinska tillstånd från brännskador, skärsår och skrubbsår till mer allvarliga virusinfektioner i huden, hårbotten, ögon och mjukdels delar av kroppen.

  • Antibiotika salvor kan effektivt behandla många mindre skärsår och skrubbsår.
  • Salvor kan användas för att behandla en mängd olika hudåkommor.
  • Anti kliar salva innehållande topikala steroider kan användas för att behandla giftek utslag.
  • För de med kronisk kliande, torr hud, välja en hudsalva med fuktgivande ingredienser som är bäst.