Vad är en Wrist Snodd?

December 7

En snodd är en sladd tillverkad av en mängd olika material som oftast ses som bärs runt folks halsar. Handleds snodd är en variant av detta, och bärs runt handleden. Nyckelband används ofta för att bära saker, via en liten metallfäste på dem, och vad de bär kan variera från elektroniska enheter till en coach vissla. En mängd olika handleds snodd typer är tillgängliga och de kan säljas för ett specifikt ändamål eller anpassas för att bära ett antal olika saker.

Typer av material, i vilket handleden snodd kan göras kan variera. Ibland de är gjorda av lindad plast, och många andra gånger, är nylontråd används. Mycket enkla stilar kan bara göras av olika typer av mjuk men kraftigt rep. De flesta hals och handled snodd stilar har någon form av fäststycke, vanligen i metall, som kan passa in på en annan enhet. De kan göra det enkelt att hålla något i närheten utan att behöva hålla den.

Visst resonerar en person kan bära en handled snodd varieras. I butiker där olika kassaapplikationer kräver en nyckel, kan detta placeras på ett armband för att hålla nyckeln lättillgänglig. Ett antal nyckelband kan hålla elektroniska arrangörer, mobiltelefoner eller MP3-spelare. En anmärkning om att hålla elektroniska enheter är människor får inte glömma att de har dem på; det är lätt att bang en hand ner och skada elektroniken.

Mindre vanliga användningar av handleds snodd kan omfatta det bärs för att visa en medicinsk Alert badge. Män, särskilt kanske föredrar att bära en sådan tillkännagivande om en snodd än de skulle på någon form av metallarmband. Dessa handleds wraps är definitivt könsneutrala, och de kan köpas i många färger. En form av denna enhet som säkert kan framkalla lite avundsjuka från andra som inte har det är infästningen bärs runt handleden med Nintendo Wii grundläggande regulatorer. Detta är en variant av andra typer av handledsband, eftersom den inte kan tas loss från regulatorn.

Vid val handledsband, det finns ett antal platser att leta efter sort. Massor av online-butiker säljer dessa praktiska handledsband. Människor kan också hitta dem på många platser i närheten, ofta säljs med objekt som de kan bära, såsom i viktiga affärer, sportaffärer eller elektronikbutiker. De kan köpas i bulk också, vilket kraftigt minskar priset. Några saker att titta efter när shoppa inkluderar bra passform, bekväm känsla runt handleden, inga tyger eller metaller som sannolikt att irritera, och lämplighet för att fästa vilken enhet måste bäras.