Hur väljer jag det bästa Lip Balm Supplies?

June 27

Leta efter kvalitet, inte bara kostnadseffektiva och kära, när man väljer läppbalsam leveranser. Det är en bra idé att fullända dina läppbalsam genom att experimentera med olika mängder och typer av de bästa ingredienserna som finns innan de köper förnödenheter såsom rör och komprimerar. Om du skapa underbara läppbalsam som du väljer att sälja eller ge bort i present, då kanske du vill lägga till förnödenheter såsom en fyllning fack som kan spara tid genom att du kan fylla många läppstift rör på en gång. Även om du bara behöver läppbalsam leveranser för personligt bruk, är du sannolikt inte att overbuy genom att vänta tills du har faktiskt utvecklat några recept som du älskar.

Olivolja, bivax, E-vitamin och mangosmör är populära lugnande ingredienser i god kvalitet läppbalsam. Du kanske vill börja med att välja några av dessa för att blanda ihop när experimenterar med läppbalsam recept. Kosmetisk grade solros, mandel eller aprikosoljor är ofta bra alternativ till olivolja. Snarare än mangosmör, kan du experimentera med antingen palm eller kokosolja. Tänk på att bivax eller soja vax, hårdnar läppbalsam, samtidigt lägga ytterligare oljor eller smör kan mjuka upp den.

När du väljer läppbalsam leveranser, se till att ha avslutat din forskning så att du är medveten om vad man inte ska köpa. Till exempel bör du vanligtvis undvika vaselin i dina läppbalsam crafting förnödenheter eftersom den tenderar att fälla fukt på läpparna snarare än tränga att återfukta. Det är också bäst att leta efter läppbalsam leverantörer som bär naturliga färgämnen snarare än färgämnen. Inte frestas att overbuy läppbalsam naturliga färgämnen, som du ska använda nog bara att tona dina skapelser. Om du väljer bivax som redan är tonad i stället för vita sorten, behöver du ännu mindre färgämne. Om du vill lägga till solskyddsprodukter till dina läppbalsam, kontrollera att föremål såsom zinkoxid eller titanoxid är godkända för användning i kosmetika i ditt land innan de köper dessa material.

När du väljer mängderna läppbalsam förnödenheter du faktiskt använder, kan det vara bra att tänka på de steg du tar för att skapa produkter, såsom smältning, färgämnen, smakämnen och fyllning. Picturing varje process kan hjälpa dig att komma ihåg vilka typer av läppbalsam ingredienser du vill använda i varje steg. Leta efter eteriska oljor i stället konstgjorda smaker för dina läppbalsam. Citrus och mint sorter kan vara den enklaste att använda för början läppbalsam beslutsfattare. När du behärskar dessa kan du vill prova eterisk olja smaker som kan vara svårare att lägga in talande mängder som t.ex. vanilj, bär och choklad.

  • Läppbalsam kan fungera som en läpp nyans.
  • Experimentera med olika typer av läppbalsam för att hitta en som passar dig.
  • Citron eterisk olja kan ge ett läppbalsam en fin doft.