Vilka är de olika typerna av sovrum Aren Set?

June 6

Sovrum sätter tröstare kan hittas i ett brett spektrum av stilar och tyger, inklusive syntetiska eller naturligt gåsdun. De apparater är gjorda för att passa varje säng. Annat än Aren, som är gjord för att dekorera sängen och fungera som en vadderad typ av filt för att hålla en varm under sömnen, kan ett sovrum tröstare set inkluderar en säng kjol och kudde Shams. Vissa uppsättningar inkluderar även accent kuddar för dekoration. Sovrum sätter tröstare kan utformas för den vuxnes sovrummet, medan barnuppsättningar kan har färgglada mönster eller sport teman.

Några populära sovrummet sätter tröstare görs med gåsdun. Vissa duntäcken fyllda med gåsdun fjädrar är överdimensionerad och överfyllt. Generellt gäller att ju högre loft numret på en tröstare som denna, desto mer ner fylla i Aren. Gåsdun sätter tröstare är vanligtvis gjorda med vad som är känt som baffeled lådkonstruktion.

Sovrum accenter inkluderar sovrum sätter tröstare som är gjorda av egyptisk bomull. Den egyptiska bomullsAren set kan innefatta en tröstare med en hög räkna tråd, gjord för att vara extra tjocka och hållbara. De kudde Shams och säng kjol som vanligtvis ingår i uppsättningen kommer också att göras med egyptisk bomull. Egyptisk bomull täcken är gjorda för att kännas mjukare mot huden än vanliga bomulls duntäcken.

Organisk sovrum sätter tröstare är tillverkade av helt naturliga fibrer, inklusive ull. Många människor som lider av allergier orsakade av dammkvalster eller fjädrar väljer ekologiska snuttefiltar och sovrum inredning. Alla naturliga är och organiska sovrummet sätter tröstare normalt inte behandlas med kemikalier som kan anses giftiga.

Allergivänliga tröstare uppsättningar kan göras med naturliga eller syntetiska fibrer. Vissa är gjorda med polyester, bomull, eller en blandning, medan andra är gjorda med gåsdun kluster. Dunfjädrar kan special rengöras eller behandlas för att förebygga allergier hos känsliga individer.

Silke och faux siden sovrum sätter tröstare används ofta för att förbättra inredningen i rummet. De äkta siden sätter tröstare normalt vara dyrare än de som görs med bomull eller polyester. Imitation, eller faux, silke, kan likna äkta siden i mjukhet och utseende, men är i allmänhet billigare.

En flanell tröstare set görs typiskt med 100 procent bomull flanell material. Denna typ av set används vanligen i kallt klimat eller under vintermånaderna, på grund av den extra värme flanell ger. Vissa flanell sätter tröstare är reversibla, allmänt sett i fasta och pläd mönster.

  • Tröstare uppsättningar fyllda med gåsdun är ett populärt alternativ för sängar.
  • Sovrum sätter tröstare kan vara silke, faux och allergivänliga.
  • En säng med en Hjälparen satt på den.