Vad är en Beräknings Notebook?

January 18

Bärbara datorer är böcker av papper som används för upptagningen av handskrivna informationen. En Beräkning anteckningsbok är en pappersbok som har speciella raka linjer av kolumner och rader för att fånga information. Denna typ av notebook har utseendet på rutat papper och används vanligen inom teknik, matematik och naturvetenskap.

Genom historien har människan använt skriv enheter att fånga information. Många historiska skrifter gjordes på grottor och stenar. Ancient skriva på papper började många århundraden sedan. Dessa dokument var skrivna på rullar, som skapades från papyrus, papper, eller pergament.

Användningen av formella papper för att fånga skriftlig information har spårats tillbaka till tredje århundradet i Kina. Under den tiden papper gjordes från barken av träd. Papper ersätta inte pergament som standard skrivmaterialet till sent in på 10-talet. Under den tiden det första pappersbruket uppfanns och användningen av papper exploderade över större delen av Europa.

Beräknings notebook används i de flesta högskolor och universitet i klasserna på flera ämnen. Formatet på denna bärbara dator gör avgränsning mellan ämnen lätta att läsa och förstå. De flesta matematiska professorer kräver sina studenter att använda ett grafikformat anteckningsbok att definiera matematiska problem.

Många matematiska algoritmer och funktioner kräver ett rutnät layout för att rita de villkor eller koordinaterna för ett uttryck. En beräkning anteckningsbok innehåller ett rutnät layout hela sidorna. Detta format ger en guide för att dokumentera omfattande matematiska problem. Genom att använda näten som riktlinjerna problemen finns representerade i tydligt organiserat sätt.

De raka linjer i ett beräknings anteckningsbok visas inte på ett foto kopia av ett dokument. Detta gör kopior av denna form av bärbara verkar extremt organiserad och professionell eftersom det ger intrycket att varje beräkning skriven med en linjal. Av denna anledning många forskare använder denna form av papper för att fånga teorier och andra vetenskapliga data.

Beräknings anteckningsbok finns i många storlekar. Alla tillgängliga bärbara datorer har normalt quad raka linjer som är fyra rutor per tum (2,54 cm). Varje sida innehåller ett sidhuvud och marginalområde med ett förtryckt sidnummer.

Dessa typer av bärbara datorer finns både hårda bundna och mjuka bundna täcket med antingen tråd eller sydda perforeringar. Pappersfärgen är vanligtvis grön eller vit med graflinjer antingen blå eller mörkgrön. Grönbok föredras av många eftersom det är easer att läsa och minska belastningen på ögonen.

  • Ingenjörer kan använda ett beräknings anteckningsbok för att beräkna och spårinformation.