Vad är ett integrerat Phone?

January 25

En integrerad telefon möjliggör drift av flera apparater på en gång. Traditionella fasta telefoner, mobiltelefoner och internetanslutningar tillåter endast ett röstsamtal åt gången på ett nätverk. Dessa specificeras som endimensionella telefoner och linjer. Ett integrerat telefonsystem tillåter mobiltelefoner, faxar, lokala och långväga telefonsamtal, och Internettjänster till alla användas samtidigt. Alla räkningar för dessa tjänster kan konsolideras till en enda faktura.

I affärsapplikationer, är en multi-line telefon hjälp för att bearbeta flera telefonsamtal på en gång. Det kan också vara till hjälp på individuell hem nivå. Integrerade telefoner tillåter flera samtal att komma och hanteras på en gång. Samtal kan sedan överföras, parkeras eller tas. En ring tillbaka funktionen att varna föraren om att den som ringer fortfarande på is, finns också. Denna funktion kallas en kretskopplad telefonsystemet; det tillåter flera kunder att närvara på alla samtidigt.

Integrerade telefoner kan också tillgång till internet. Att tillträde kan tillhandahållas via valfritt antal linjer från uppringd till bredband. Standard telefonlinjer ge cirka 56 kilobit (kb) per sekund för en uppringd hastighet modem eller smalt band modem. Den bredbandshastighet är cirka 128 kb per sekund när den sänds över en digital linje.

Mobiltelefon tjänsten kan också vara en del av ett integrerat telefonsystem. Traditionellt mobiltelefon tjänsteleverantörer kunder räkningen separat för mobilt arbete telefonen. En integrerad telefon kommer att tillåta dessa avgifter för att ingå i en enda faktura för mobiltelefon-användning, telefax användning, lokal och långväga avgifter telefon och Internet.

Ytterligare tjänster inkluderar en webb dialer, som tillåter användaren att göra telefonsamtal via sin dator internetuppkoppling. Använda Voice over Internet Protocol (VoIP) två datorer kan anslutas Förmedling både telefon- och videosignaler. Mest integrerade telefontjänster kommer att omfatta både inkommande och utgående VOIP kommunikation.

En media telefon kan också vara en integrerad telefon. Dessa är oftast en touch screen telefon med flera funktioner, inklusive VOIP och internet för surfande. Många har också funktioner som fotovisning, internetradio, en inbyggd kamera, arrangörer, en mediaspelare och digitala fotoramar. Konsumenter som är borta från kontoret men behöver få tillgång till alla kommunikationstyper i farten generellt använda dessa.

  • Integrerade telefonsystem tillåter användare att betala för sin mobiltelefon, Internet, kabel-tv och även inrikes säkerhet på samma faktura.