Hur väljer jag den bästa ersättningen Tandborsthuvuden?

October 4

De bästa ersättnings tandborste huvuden är de som både fungerar bra och passar på basen av tandborsten till vilken de är fästa. I de flesta fall är ersättningstandborsthuvuden som används till toppen elektriska tandborstar. Därför, om huvudet inte matchar basen, kommer de tandborsthuvuden vara värdelös. Ett bra sätt att hitta en lista med ersättningstandborsthuvuden som matchar basen av tandborsten är att granska den information som tillverkaren ingår i originalförpackningen. I vissa fall kommer det att finnas ersättningstandborsthuvuden från andra tillverkare som kommer att matcha basen.

Det finns ett antal andra faktorer också. Till exempel, överväga om cheferna ska vara mjuk, medium eller hård när det gäller fasthet borsten. Många tandläkare rekommenderar att patienter använder mjuka tandborstar. Vissa människor, däremot, föredrar något fastare borst. Det finns också några ersättningstandborsthuvuden som har en remsa av färgade borst, såsom blått eller grönt, som kommer att blekna till vitt när det är dags för tandborsthuvudet bytas, vilket kan vara en hjälp påminnelse.

Många tror att det är viktigt att sanera sina tandborstar regelbundet. För dessa människor är det viktigt att se till att ersättningstandborsthuvuden passar i desinfektionsmedel. Detta är särskilt viktigt eftersom många tandborste rengöringsmedel är konstruerade för fullstora tandborstar som inte kan ha sina huvuden ersatt.

Ett av de bästa sätten att välja ersättningstandborsthuvuden är att få en rekommendation från en tandläkare. Det kan vara bra att få en rekommendation både på ett varumärke att använda samt vilken typ av fasthet som bäst arbetet med sina tand och tandköttsproblem. En tandläkare kommer också att kunna ge en rekommendation om olika typer av ersättnings tandborste huvuden har de bästa designerna för sina syften.

En annan viktig faktor är kostnaden. Vissa ersättnings tandborste huvuden är dyrare än andra. När du handlar för en elektrisk tandborste, kan det vara klokt att titta in i priset på ersättnings huvuden för att se hur dyrt det blir att hålla tandborstar utrustade. I vissa fall kan det vara möjligt att spara pengar på ersättnings tandborste huvuden genom att köpa dem i stora mängder.

  • När du använder en tandborste sanitizer, är det viktigt att kontrollera att ersättnings huvuden är en bra passform.