För seniorer: Hur man hittar objekt i ditt hus att sälja på eBay

November 16

Att hitta varor att sälja på eBay är lika enkelt som att kontrollera ditt garage - och så hårda som clambering upp på vinden. Du kan sälja på eBay precis vad som helst som du köpte och undangömda (eftersom du inte vill ha det, glömde det, eller det inte passar).

För att hitta ett objekt att sälja på eBay, börja med att titta i din garderob och hitta vad som bara hängande:

 • Kläder som inte längre passar eller är omodernt. Glöm inte att par skor som du bar en gång och lägga undan.
 • Alla kända varumärken post med intakt etikett som är i nya eller nästan nyskick.
 • Vintage tidskrifter - sälja dem helt eller montera annonserna i en matt och sälja dem som konst.

  För seniorer: Hur man hittar objekt i ditt hus att sälja på eBay

 • Barnens kläder. Barn växer ur saker snabbt. Använd vinster från de gamla objekt att köpa nya kläder som dina barnbarn kan växa in i.

  Har klädesplagg i bästa skick möjligt innan du lägger upp dem till försäljning. Till exempel, rena och polera skor tills de är som nya. Enligt eBays politik, måste kläder rengöras före leverans.

Också överväga att sälja vad som parkerat i källaren, garaget, eller vinden:

 • Gamla radioapparater, stereo och videoutrustning, och 8-skensystem: Titta på dessa poster flyga ut ur ditt hus - särskilt de 8-track spelare (tro det eller ej, folk love'em).

  För seniorer: Hur man hittar objekt i ditt hus att sälja på eBay

 • Böcker du läst för länge sedan och inte vill läsa igen: Vissa böcker med tidiga upphovsrätts datum eller förstaupplagor av kända författare tjänar stora pengar på eBay.
 • Rester från en övergiven hobby: Vem visste att bygga miniatyr dockskåp var så mycket arbete? Och om du i handarbete, har du förmodligen en eller två (tre eller fyra) oavslutade projekt hängande.

  För seniorer: Hur man hittar objekt i ditt hus att sälja på eBay

 • Oönskade gåvor: Ha ett decennium värde av födelsedag, studenten, eller semester gåvor samlar damm? Lista dem på eBay.

Kontrollera om säljbar saker som kan slappa runt i rummet eller sovrummet:

 • Heminredning som du vill ändra: Lampor, stolar och mattor (speciellt om de är antikviteter) sälja snabbt. Om du tror att ett objekt är värdefull, men du är osäker, få det bedömas först.
 • Träningsutrustning: Om du är som de flesta människor, har du köpt det här med avsikt att komma i form, men nu är allt som bygger upp är damm. Få lite motion transporterar allt som utrustning till postkontoret efter att du har sålt det på eBay.
 • Records, videokassetter och laserskivor: Sälj dem efter att du har uppgraderat till nya ljud- och videoformat som DVD (Digital Versatile Disc) eller DAT (Digital Audio Tape). (Tänk Betamax är död? Du kan bli förvånad.)
 • Autografer: Alla typer av autografer - från sport siffror, kändisar och världens ledare - är populära på eBay. Här är ett varningens ord: En hel del förfalskningar är på marknaden, så se till att det du säljer (eller köper) är den äkta varan.

Om du är i marknaden för en autograf, inte ens överväga bjuder på en om det inte kommer med ett äkthets (COA). Många säljare tar äkthet så allvarligt att de ger köparna rätt till full återbetalning om något tvivel om äktheten grödor ups. Om du planerar på att sälja autografer på eBay, var noga med att se över de särskilda eBay regler som gäller för dessa poster.

För seniorer: Hur man hittar objekt i ditt hus att sälja på eBay