Hur man använder en Stair Climber

February 15

Den vanligaste typen av trappklättrare är pedalen steg, vilket många utövare kallar Stairmaster. I själva verket är StairMaster ett specifikt varumärke - bara en av många utmärkta fabrikat av trappklättrare som du hittar i hälsoklubbar och hem utrustning butiker.

Stair-klättring på en maskin är en stor förbättring jämfört med jogging upp och ner för läktaren på din lokala high school fotbollsstadion. Maskinen eliminerar det mesta av slitage på lederna. Människor som vill komma i form för skidåkning, klättring, vandring och löpning älskar också steppers, eftersom de är ofta kallas.

Korrekt formen slaktat på trappklättraren mer än på någon annan enda stycke av maskiner. Vissa utövare tycker det är riktigt coolt att kunna klättra på maskinens högsta nivå, oavsett deras form. Det är inte. När du kopplingen rälsen (eller luta framåt), överför du din vikt från benen till armarna eller maskinen, vilket drastiskt minskar antalet kalorier du bränner.

Lyckligtvis har många trappklättrare tillverkare åtgärdas problemet genom att utforma handtag som pekar rakt upp. Detta gör fusk svårare. Ändå ser du människor som hänger på dessa nyare handtagen. Så här använder denna maskin på rätt sätt:

  • Vila händerna - eller ännu bättre, dina fingertoppar - lätt på baren framför dig eller på sidoskenorna Inte grepp rälsen något stramare än du skulle gripa en pappersmugg.. Och aldrig vända handlederna så att fingertopparna pekar mot golvet och armbågarna vrids upp till taket. Du borde verkligen kunna använda trappklättraren utan att hålla på till räcket alls, men med hjälp av räcket för balansen (inom rimliga gränser) är okej. Om du måste hänga på för att hålla jämna steg med maskinen, du kommer för fort. Och ingen kommer att tänka mindre av dig om du faller ner några hack. I själva verket kommer du förmodligen imponera på folk med din stellar hållning och noncompetitive attityd.
  • Stå upprätt med en lätt framåtlutning vid höfterna. Inte overcorrect formuläret genom att stå upprätt som en Marine vid besiktning. En lätt - riktigt liten - framåt magert hjälper till att hålla knäna låser och skyddar ländryggen från övergripande.

    Hur man använder en Stair Climber

    Stair-klättrare hållning: bra, dåligt, och precis lika illa.

  • Ta även, måttligt djupa steg. Ta inte korta, snabba Hopping steg, en teknik som kallas skaka maskinen. Denna teknik är hårt på vadmusklerna och skär ner på antalet kalorier du bränner.
  • Håll hela foten på pedalen. Detta hjälper din bakre änden och lår få en full träning och hindrar dig från att överbelasta vadmusklerna.