Hur väljer jag det bästa Over-the-counter Östrogen produkter?

October 16

Välja den bästa over-the-counter östrogen produkt kommer att bero på flera faktorer, bland annat individualâ € s medicinska historia samt produktens styrka och sammansättning. Medan vissa individer finner over-the-counter östrogen krämer för att vara mest effektiva, föredrar andra tar extra östrogen i tablettform. Styrkan och mekanismen för leverans av over-the-counter östrogen produkter kommer att påverka vilka produkter kommer att gynna vilka individer.

Innan du påbörjar någon over-the-counter östrogenbehandling, är det viktigt att konsultera en läkare. Han eller hon kommer att kunna ta en fullständig medicinsk historia och bedöma riskerna för olika östrogenbehandlingar. Vissa studier har funnit att östrogen produkter kan öka risken för vissa cancerformer, särskilt hos patienter som har en familjehistoria av dessa cancerformer.

För dem som inte är på någon betydande risk för hälsoproblem, det finns många tillgängliga typer av over-the-counter östrogen tillskott av varierande styrka. Växtbaserad och örtbaserade östrogen produkter innehåller fytoöstrogener, naturliga kemikalier som efterliknar strukturen av östrogen i kroppen. Individer som föredrar naturliga eller homeopatiska läkemedel ofta väljer dessa östrogenprodukter först eftersom de inte innehåller syntetiska hormoner. Dessa östrogen tillskott är ofta mildare än syntetiska östrogener, men vissa patienter har funnit att äta sojaprodukter eller andra växter som innehåller fytoöstrogener, är ett sätt att uppnå ännu mildare effekter.

Syntetiska östrogener innehåller hormoner som är utformade för att efterlikna strukturen av östrogen. Som ett resultat, de också efterlikna effekterna att östrogen har på kroppen. Medan många syntetiska östrogener är förknippade med hormonella preventivmedel, de är också tillgängliga över disk för östrogenbehandling. Syntetiska östrogen produkter kan vara bra alternativ för personer som behöver starkare östrogentillskott eller för dem som behöver deras östrogennivåer som ska övervakas noga, eftersom doseringen i syntetiska hormoner är mer exakt än i naturliga alternativ.

De två vanligaste typerna av over-the-counter östrogen produkter inkluderar krämer och piller. Krämer är antingen appliceras på huden eller in i vaginan, där hormoner kommer att diffundera in i blodomloppet. Piller har förtärts och hormonerna absorberas i blodomloppet genom matsmältningssystemet. Vissa hävdar att naturliga östrogentillskott är mindre effektiva när de intas i tablettform, eftersom kroppen kan bryta ner dem innan de har en chans att komma in i blodomloppet. Oavsett vilken behandlingsmetod, är det viktigt att noga följa anvisningarna för att ta östrogen produkter, och att noggrant följa dosrekommendationer.

  • Det är viktigt att konsultera en läkare innan du påbörjar over-the-counter östrogenbehandling.
  • Over-the-counter östrogen produkter finns i tablettform.
  • Östrogennivåer hos kvinnor som fortfarande mens droppe efter klimakteriet.
  • Människor kan shoppa runt när man väljer en over-the-counter mediciner genom att jämföra eventuella biverkningar.
  • Östrogen grädde.