Vad är minimiålder för att bli polis?

May 5

Många olika länder har en minimiålder för att bli polis, och att åldern kan bero på byrå som anställer och placeringen av byrån. Vissa fred officer organisationer också sätta en högsta hyra ålder, men detta kan ifrågasättas om personen är vältränad och han / hon har haft andra tjänstemanna eller statliga jobb. Till exempel kan personer som tidigare varit i en countryâ € s militärtjänst kunna åsidosätta maximala ålderskrav.

I USA, till den lägsta ålder bli polis i många stater är 20. Jobb med statliga eller federala fredsbevarande och utredningsorgan kräver vanligtvis människor att vara 21. Möte den lägsta ålder som krävs är inte svårt eftersom många människor kommer att behöva att slutföra vid minst ett par år på college innan få hyras av en fredsbevarande byrå. Även om vissa avdelningar kommer att anställa människor som har en gymnasieexamen eller motsvarande, får sökande med en associateâ € s eller bachelorâ € s examen (AA eller BA) att föredra. Många statliga och federala myndigheterna kräver en bachelorâ € s examen, och de flesta människor donâ € t mottar dessa tills de är minst 21.

Maximala ålderskrav i USA kan variera beroende på byrå och plats. Ibland maximum är 65 och andras tider det är mindre än 40. Eftersom få ett jobb kan vara konkurrenskraftiga, kan människor som är äldre vara mindre lämpligt. Men saker som kondition och tidigare arbete kan roll också.

De flesta polis jobb i Storbritannien ställer minimiåldern för att bli polis vid 18. Kandidater kan accepteras i utbildningsprogram när theyâ € re ett halvår yngre än detta. De som har högre grader kan föredra framför kandidater som har helt enkelt avslutade gymnasiet. Storbritannien polisprogram kan variera maximiålder de sätter, och vissa inte ange en övre åldersgräns.

Kanada ställer även minimiåldern för att bli polis vid 18. Återigen, det kan finnas vissa fördelar med att driva mer avancerade grader än en gymnasieexamen, före ansökan. Vissa myndigheter kräver extra utbildning eller ser mer favör på dem som har bachelorâ € s eller intresseföretagets grader i områden som straffrätt.

Många länder och stater, liksom de många organ som kan upprätthålla en polisstyrka, alla har olika ålderskrav. Det bästa sättet att avgöra vid vilken ålder en person kan bli polis och om några högsta eller miniminormer ålders är på plats är att prata med den lokala polisen eller med en ackrediterad skola som erbjuder polishögskolan utbildning. Ålder är bara en av de många krav som människor kan behöva uppfylla för att träna och hitta ett arbete på detta område, och Ita € SA bra idé att se till att en person uppfyller alla normer för anställning före investera tid i utbildning.

  • En polis emblem.
  • En polis.