Hur man väljer en övning DVD

November 6

Du kan köpa motion och fitness DVD-skivor för muskeltoning, steg aerobics, yoga, kickboxning, graviditet, efter graviditeten, magdans, Ta'i Chi, och mycket mer. Använd Internet för att läsa konsument recensioner, beställa DVD billigt, och få inspiration och tips från forum.

Om du har ont om tid, självmedveten om din kropp, eller ta hand om barnen i hemmet, DVD-skivor kan speciellt passar dig bra. Du kommer inte att känna press att hänga med någon annan, och du kan bygga ett omfattande DVD-bibliotek för mindre än kostnaden för en årlig gym medlemskap.

Följande tips kan hjälpa dig att hitta precis rätt tränings DVD för dig:

 • Läs recensioner: Amazon.com säljer DVD-skivor och inlägg läsare recensioner. En ännu mer informativ källa är Video Fitness. Hundra av videor och dvd granskas här - några med mer än ett dussin olika motionärer. Förutom recensioner av specifika videor och dvd, kan du läsa de allmänna kritik av flera instruktörer.

  Hur man väljer en övning DVD

 • Kontakta en konsult: Det finns folk som är utbildade för att hjälpa dig att sortera igenom massa motion DVD-skivor på marknaden. Dessa konsulter är de staffers på Collage Motion Video Specialister. Det är en hemsida som rör utöva videoklipp - med operatörer som faktiskt har svettades sig igenom många av de DVD-skivor där ute. Konsulterna är utbildade för att hjälpa dig att hitta DVD-skivor som passar din kondition och personlighet.
 • Hyr innan du köper: Stora filmuthyrning källor som Netflix och Blockbuster har en fantastiskt, up-to-date urval av tränings DVD (även om de inte bär många utmärkta-men-mindre kända instruktörer). Prova ett gäng instruktörer. Många har en hel rad av DVD-skivor, så om du hittar en lärare som du vill, är chansen att du kommer att finna att hela partiet.
 • Inspektera omslaget: Innan du ens hyra en dvd - och definitivt innan du köper - ta en ordentlig titt på framsidan och baksidan av DVD-jackan. Du kan inte alltid döma en DVD efter omslaget, men du kan hitta massor av ledtrådar. Var uppmärksam på den typ av träning, lämplighet nivå krävs, den utrustning som krävs, längden på DVD och dess komponenter, instruktör referenser, samt datum upphovsrätt.
 • Leta efter specifika instruktörer: Dessa är inte de enda goda DVD instruktörer runt, men de är bland de instruktörer som vi tycker producerar högkvalitativa DVD-skivor på ett konsekvent sätt. Många av dem har egna webbplatser:

  • Början: Kolla in filmer från Gilad Janklowicz, Cynthia Kereluk, Leslie Sansone, och Richard Simmons.
  • Början / Intermediate: Försök en DVD början / medelaktivt från Kari Anderson, Jennifer Kries (Metoden), Gin Miller, Donna Richardson, eller Kathy Smith.
  • Intermediate / Advanced: Om du letar efter en mellan eller mer avancerat program, träna med en DVD från Candice Copeland, Cathe Friedrich, Gay Gasper, Lisa Gaylord, Kathy Kaehler eller Karen Voight.