Hur väljer jag det bästa Håravfall Lotion?

November 4

Av de tusentals håravfall lotion tillgängliga, få är kliniskt visat sig fungera. Undvik produkterna utan någon vetenskaplig uppbackning, särskilt om de lovar en mirakelkur. Istället anser en håravfall lotion som godkändes av en regering eller har åtminstone visat lovande resultat i tillgängliga studier. Minoxidil särskilt anses ofta vara en mycket effektiv utvärtes håravfall behandling. Kom ihåg att en håravfall lotion som fungerar för en vän kanske inte fungerar för dig, vilket är normalt och kan förväntas.

Snake olja är en term som används för att beskriva bedrägliga botemedel för medicinska tillstånd. En hel del håravfall lotion till salu på internet och även i tegel och murbruk butiker är orm olja. Även de mest effektiva botemedel till gallring hår tar ungefär tre månader att arbeta och oftast måste tillämpas regelbundet evighet att undvika att förlora den extra hår. En håravfall lotion som lovar resultat inom dagar eller anger att resultaten är permanenta sannolikt ineffektivt. Ännu värre, kan sådana lotion innehåller ingredienser som är skadliga för dig.

Betrakta en håravfall lotion som innehåller den kemiska minoxidil, vilket förhindrar gallring och stimulerar hårtillväxt. Minoxidil är en av de vanligaste och effektiva behandlingar för håravfall, även om det inte fungerar för alla. En kliande hårbotten, milda brännande känsla, och hårväxt på andra ställen på kroppen är vanliga biverkningar av denna aktuella håravfall behandling. Lösningen måste förvaras i hårbotten i minst fyra timmar varje dag. Om användaren avbryter behandlingen, kommer han eller hon så småningom drabbas av håravfall igen.

Om en minoxidil håravfall lotion inte fungerar för dig, ketokonazol makt. Ketokonazol är ett annat läkemedel som fungerar som en håravfall lösning för vissa människor. Det har andra användningsområden, bland annat som en aktiv ingrediens i mjäll schampo och krämer. Ketoconazoleâ € s effektivitet är fortfarande under utvärdering, men preliminära studier visar inte att det är mer effektivt än minoxidil. De starkaste lösningarna är oftast inte tillgängliga utan recept, så det kan vara nödvändigt att ställa en allmänläkare eller hudläkare för en.

En produkt som fungerar på en vän kanske inte fungerar på dig, särskilt om det finns skillnader i ålder, kön eller typ av håravfall. Nya och förbättrade metoder för att stoppa eller motverka håravfall är alltid pågår, dock. Även effektiva håravfall lotion är få och långt mellan, skulle ett genombrott hända när som helst. Titta till betrodda företag som granskar skönhetsprodukter för att avgöra vad som ska försöka nästa.

  • En man med en kal fläck.
  • En håravfall lotion som fungerar för en person kanske inte fungerar för någon annan.
  • En flaska håravfall lotion.