Vilka är de olika typerna av Hand Bells?

March 30

Hand klockor är några av de äldsta musikinstrument fortfarande används. För att använda en handklocka, en person håller klockan handtag och snabbt flyttar klockan upp och ner. Rörelsen bringar klaffen, eller slaganordningen, för att slå i väggen av klockan. De vibrationer som orsakas av strejken gör ett ringande ljud som i vissa fall är avstämd. De vanligaste typerna av handklockor är engelska handen klockor, holländska handen klockor och klockspel.

Tuned handen klockor är oftast köps i set som innehåller ett visst antal klockor och är avsedda för en grupp att ringa varandra. Varje person i gruppen är ansvarig för en eller två klockor med traditionen, även om vissa mindre grupper kan kräva spelare att vara ansvarig för mer än två klockor. Spelare följer musik som anger när de ska spela sin särskilda trimmad ringklocka eller klockor. Effekten är i huvudsak en kör av klockor i harmoni.

Engelska handen klockor är den typ mest erkända av allmänheten. I utseende, de liknar en traditionell skola klocka med en klockformad vägg och en läder eller trähandtag, och är oftast gjorda av mässing. De är inställda kromatiskt, vilket innebär att en oktav uppsättning klockor innehåller en klocka för alla 13 möjliga toner i oktaven.

Holländska handen klockor är mycket lika till utseendet engelska handen klockor med en stor skillnad finns i betonade övertoner. Ingen klocka producerar en helt ren ton. Varje givet klock har en fundamental, den anteckning som är avsedd att höras, och övertoner som upplevs som mindre viktigt för det mänskliga örat. Det liknar vision, att ena ögat kan vara svagare än den andra, men den bild som en person ser kan fortfarande vara tydlig.

Engelska handen klockor tillåter sekundär tonen fokus att vara på den 12: e ovanför noten, en perfekt 5th. Holländska handen klockor plats som fokuserar på den 10: e, eller den mindre 3rd. Denna varians producerar en något annorlunda tonkvalitet till samma ton som spelas av de två typerna av klockor.

Chimes är ett billigare alternativ till traditionella handklockor. De är ofta ses i skolor eller ungdomsgrupper och används för gruppmusikklasser. I utseende, hand falsarna är långa metall rektanglar hölls den ände som har en klubba formad anfallare upptill. När spelaren trycker handen klockspelstransformatorer framåt och bakåt, stenar anfallaren ut och tillbaka för att slå metallen och producera en trimmad vibration.

Andra typer av handklockor finns vanligen i händerna på en slagverkare. Cowbells och släde klockorna är två typer av de vanligaste handklockor som finns i en trummis kit eller i slag sektion av en orkester. Ibland är dessa klockor är också inställd på en viss tonhöjd.