Vad Är Arizona Museum for Youth?

September 5

Den Arizona Museum for Youth är ett museum som har en mängd olika interaktiva utställningar, kurser och program som är inriktade på barn från dagis till 12: e klassare. Dessutom ger museet en massa workshops och program för familjer som tillåter föräldrarna att engagera sig i inlärningen av sina barn genom de olika aktiviteter och evenemang som de deltar i med sina barn.

Majoriteten av interaktiva workshops är konst och hantverk projekt där barnen kan lära sig om olika typer av konst. Några av klasserna inkluderar fotografi, måleri, teckning och skapa hantverk. Många av hantverk projekt avser säsongen eller tid på året att programmet hålls. Till exempel, runt Thanksgiving kan konstprojekt vara för barn att skapa en knutpunkt för Thanksgiving bord.

Den Arizona Museum for Youth ingår även ArtVille. ArtVille är en lek zon för barnen. Området är för barn under fem års ålder. ArtVille är byggd för att lära barn om konsistens, färg, linjer och konsistens genom lek.

Den ArtVille område i Arizona Museum for Youth också uppdelad i tre olika områden. Vardagsrummet är där barnen kan leka, lära och interagera med varandra. Berättelser är också läsa för barnen på detta område. I köket i ArtVille är byggd för att likna en riktig kök så att barnen kan låtsas att laga mat. Trädgården lär också barnen om att växa och ta hand om växter och hur dessa träd och andra bladverk avser miljön och för människors liv.

En annan del av Arizona Museum for Youth är ArtZone. Detta område av museet är för barn som är fem år eller äldre. Barnen kan utforska sin konstnärliga talang genom olika medier. I ArtZone inkluderar en pixelvägglampa område där de kan göra sina egna ljus skapelser. Staffli, målarfärger och papper är också tillgängliga för målning eller teckning. Andra konst och hantverk projekt finns också i ArtZone, såsom papper hantverk som origami.

Förutom alla de interaktiva aktiviteter museet ger att främja fantasi, lärande och fingerfärdighet färdigheter, Arizona Museum for Youth har även utställningar. Några exempel på utställningar har inkluderat en utställning om Warner Brother karikatyrerna och tusen origamikranar på displayen. Museet hyr också ut särskilda utrymmen i byggnaden för fester och speciella evenemang.

  • Origami är på skärm vid Arizona Museum for Youth.