Hur kan jag få en snabb Skatteåterbäring?

November 30

Du kan få en snabb skatteåterbäring när du lämnar in elektroniskt och väljer att få en direkt insättning. Detta alternativ är vanligtvis tillgänglig både på nationell och regional nivå, och det är nästan alltid snabbare än arkivering av papper. Vissa företag som förbereder skatter ger återbetalning förväntan lån, så att du kan ta emot dina pengar i en eller två dagar, men du kommer att få betala en avgift för att underlätta för att få din retur tillbaka som snabbt, vilket kan vara hög och ofta innebär räntekostnader .

Bästa metoderna

Det säkraste sättet att få en snabb skatteåterbäring är att elektroniskt lämna din retur innan tidsfristen. Istället för att vänta på att någon ska behandla din retur kommer en dator kontrollerar och accepterar den. Du kommer att få omedelbar anmälan om regeringen avvisar din avkastning på grund av ett fel, och du kommer att få veta vad du behöver för att fixa. När du har korrigerat ditt formulär, kommer du att kunna lämna in en ändrad avkastning och skicka den för godkännande.

Beroende på din inkomst och din regering skattelagstiftningen, kanske du kan e-fil gratis om du uppfyller inkomst riktlinjer, oavsett om du laga din egen former, använda en tjänst, eller använd skatt förberedelse programvara. Skulle din inkomst överstiger vissa gränser, kanske du måste betala en liten avgift, men det är oftast inte så hög som avgiften för en återbetalning förväntan lån. Med e-arkivering, kan du ha regeringen skickar en pappers check eller elektroniskt sätta din återbetalning på ett bankkonto, så länge du har din banks clearingnummer och ditt kontonummer. Att få en direkt insättning är oftast bättre och snabbare än att få ett papper check, eftersom det undanröjer post förseningar och potentiella felplacering. De flesta människor som väljer detta alternativ får vanligtvis sina bidrag i ett par veckor.

När till fil

Tidig arkivering är viktigt om du vill ha en snabb skatteåterbäring. När tidsfristen arkivering närmar, kan statliga skattebyråer bli överväldigad, och du måste vänta längre på din retur som ska bearbetas. Om du lämnar in så tidigt som möjligt - en månad eller två innan tidsfristen, om du kan - tävlingen för att utfärda godkända avkastningen är vanligen mindre.

Arkivering i god tid ger dig också mer tid att fånga fel som kan hålla dig från att behöva lämna in en korrigerad avkastning och även bidra till att förebygga tiden. Du vill dubbelkolla att se de belopp du anger på din skatt former är identiska med dina inkomster rekord, och se till att dina skattebetalarna identifikationsnummer, postadresser och kontonummer är alla korrekta. I de fall där du behöver lämna flera formulär som vill ha samma information, är det också viktigt att se till belopp matchen, eftersom avvikelser kan orsaka förseningar.

Återbetalnings Förväntan Lån

Vissa skatt förberedelse företag erbjuder en snabb skatteåterbäring tjänst som innebär återbetalning förväntan lån, där de använder sina pengar för att ge dig ett lån som är lika med den planerade mängden din återbetalning, tillsammans med avgifter och räntor. Regeringen slutar skicka företaget din återbetalning, vilket återbetalar den största delen av lånet, men de avgifter och räntor kan komma ut ur fickan, om inte bolaget drar det från det ursprungliga lånebeloppet. Även bekvämligheten med att få din retur förr är värt det för vissa människor, de flesta experter och amerikanska skattemyndigheten råd mot dessa lån om du inte är i trängande ekonomiskt behov, eftersom räntorna är så höga.

  • Folk får lämna sina skatter på nätet genom program som TurboTax.
  • En W-2 löne- och skatte uttalande anger hur mycket en anställd betalats för och hur mycket i skatt nekas. Om för mycket undanhölls, kommer det att återbetalas.