Vad är Anti-Aging Serum?

June 6

När människor blir äldre, de ofta får oroliga ser äldre. Kosmetikaindustrin, avkänning ett tjäna pengar tillfälle, började expandera sin linje av anti-aging produkter för att inkludera skrynkla grädde, skrynkla filler, och anti-aging serum. Även om den primära marknaden för antirynkprodukter är kvinnor, är män blir mer intresserade av att förebygga rynkor också. Det finns nu några ansikts serum, såväl som andra anti-aging produkter, marknadsförs specifikt till män.

Ansikts serum skapades i syfte att leverera olika ingredienser till huden. De är typiskt av en tunnare konsistens än krämer, men inte fullständigt flytande. Serum, såsom anti-aging serum, är också generellt dyrare än krämer, ofta kostar mellan $ 20 och $ 50 $ (USD) för ett uns (28,34 g) produkt.

Vanliga ingredienser i anti-aging serum är retinol, vitamin C, antioxidanter, och peptider; alla är tänkt att bekämpa rynkor. Den exakta rynka-fighting effektiviteten av ingredienserna i en anti-aging serum varierar, och inte alla av dem har kliniskt bevisad. Men några av de aktiva ingredienserna - som vitamin C och retinol - har visat sig öka produktionen av kollagen, vilket kan minska uppkomsten av rynkor.

Om du letar efter den mest effektiva formen av dessa rynkor kämpar ingredienser, är din bästa insats definitivt en anti-aging serum. Detta beror på att ansiktet och krämer kan innehålla andra föreningar som kan deaktivera de aktiva ingredienserna. Producenter av anti-aging serum hävdar att serum både kan förebygga och reparera rynkor.

De flesta dermatologer rekommenderar bär anti-aging serum i solkräm, för dem som vill använda serumet. Som solexponering är en av de främsta orsakerna till rynkor och hudens åldrande, är det en bra idé för dem som berörs om rynkor att använda solskydd varje dag.

De med torr hud kanske vill undvika anti-aging serum, eftersom de kan leda till att huden i ansiktet för att torka ut och känns stram. Dessutom finns det ingen anledning att använda ett anti-aging serum om du använder en fuktighetskräm eller nattkräm med samma anti-rynk ingredienser.

  • Vissa anti-aging krämer och lotioner är billiga, men ändå mäta sig med dyrare produkter.
  • För att uppnå bästa resultat, måste någon anti-aging kräm eller serum användas regelbundet.
  • Anti-aging serum skapades i syfte att leverera olika ingredienser till huden.
  • Anti-aging behandlingar är ofta utformade för att öka produktionen av kollagen, vilket hjälper till att göra huden slätare.
  • De bekymrade rynkor skulle vara klokt att använda solskyddskräm dagligen.
  • Målet marknaden för anti-aging serum och andra liknande produkter är kvinnor.
  • Producenter av anti-aging serum hävdar att serum både kan förebygga och reparera rynkor.