Vilka är de viktigaste Assisted Living förordningar?

May 15

De viktigaste hemtjänst föreskrifter varierar från område till område så lokala regler bör övervägas innan antingen driva ett av dessa centra, eller innan du använder en. Hursomhelst, det finns vissa grundläggande riktlinjer inom USA som måste följas. Dessa hemtjänst föreskrifter omfatta sådana saker som vård och läkemedelsadministration, individualiserade serviceplaner för varje patient, och naturligtvis grundläggande regler för vårdpersonalen.

Patientomsorg är ett av de viktigaste aspekterna av hemtjänst föreskrifter eftersom säkerheten för människorna i centrum är på spel. Den första regeln som är på plats säger att hemtjänst centrum måste vara tillgänglig för patienter 24 timmar om dygnet och att de måste övervakas hela tiden. En riktig kost måste också göras tillgänglig för alla patienter, en som uppfyller patientens grundläggande behov, samt eventuella särskilda kostkrav. Om särskilda behov krävs, då utbildad personal måste vara tillgängliga och redo att hjälpa. Rummen som patienterna lever i måste hållas rena, och om den åkande inte kan utföra uppgiften, då hjälp kommer att ges till dem. Någon läkare ordinerats mediciner ges på tidsramar som anges av läkaren, medan den som administrerar läkemedlen kommer att ansvara för att se till att de faktiskt förbrukas av patienten.

Individualiserade serviceplaner måste göras tillgängliga för alla de människor som bor i dessa centra, och hemtjänst regler tillåter polistjänstemän till slumpmässigt kontrollera register för att se till att denna riktlinje följs. Särskilda behov krävs av intervaller, så centrum måste upprätta en vårdplan som innehåller deras särskilda behov. Till exempel, om en patient är allergisk mot mjölk, då de måste få en modifierad meny som eliminerar mejeriprodukter, men ändå ger dem de nödvändiga näringsämnen för dagen. Denna plan kommer att vara skriftligt, och kan täcka alla aspekter av patientâ € s omsorg, allt från mat till sovande arrangemang.

De slutliga huvud hemtjänst föreskrifter täcker personal som ansvarar för att ta hand om patienterna, samt hantera sina familjer. Vårdpersonalen måste vara certifierade, och har folk som övervakar dem att se till att kraven jobb uppfylls. De människor att avstå medicinering måste utbildas för att göra det, och inga mediciner kan ersättas eller tas bort utan ett skriftligt godkännande från den behandlande läkaren. De övriga anställda, såsom de som är ansvariga för personlig hygien, även måste utbildas och certifieras, och en person som är första hjälpen utbildad måste alltid finnas till hands redo att hjälpa en patient om behov uppstår.

  • Patientomsorg är ett av de viktigaste aspekterna av hemtjänst föreskrifter.
  • Hemtjänst föreskrifter täcka grundläggande regler som styr vårdpersonalen vid en anläggning.
  • Mest hemtjänst invånare måste ha en individuell serviceplan som visar vilka uppgifter de behöver hjälp med.