Hur kan jag stärka min externa Obliques?

October 12

En individ som vill stärka sina externa obliques kan göra det med buken övning. De externa obliques är muskler som är belägna på båda sidor av kroppen och sträcker sig från den nedre revbenet området ned till bäckenområdet. Dessa muskler hjälper till att ge revbenen, ryggraden och bäckenet stabilitet och stärkande förmåga. De externa obliques ger också människor flexibilitet och bidrar till att göra böjning och vridning möjligt.

Ett sätt att stärka de yttre obliques är genom att utföra sido böjar. För att utföra denna övning, kan en enskild börja med att stå med fötterna placerade axelbrett isär. Han böjer sedan i midjan, sänker sin vänstra axel och sin vänstra hand ner mot golvet. Slutligen står han upp och återvänder till sin ordningsstartposition innan du upprepar samma övning med den högra sidan av hans kropp. För att stärka dessa muskler, kan ett motionsredskap utföra denna övning flera gånger för varje sida av kroppen.

En annan övning för de externa obliques är den stående rotation. För att utföra detta arbete måste en individ en övning band som är placerad på samma nivå som hans midja. Med fötterna placerade axelbrett isär från varandra, bör utövaren börjar med bandet på vänster sida av kroppen och handtaget hålls fast i sin vänstra hand, mot centrum av hans vänstra stammen. Med rätt handtaget i sin högra hand, skulle han vrida sin kropp åt höger, dra spänningen av bandet tight. Han kan byta sida efter att ha avslutat flera repetitioner.

Sido crunches används ofta för att rikta både externa och interna obliques. Till att börja sido crunches, ligger en motionär ner på golvet och vänder benen åt sidan och se till att vända rörelsen kommer från hans midja. Sedan lägger handen bakom huvudet, lyfter han på huvudet från marken; hans händer bör endast stödja hans huvud, inte dra upp den. Slutligen sänker han huvudet tillbaka till marken och upprepar de huvudlyftrörelse flera gånger. När heâ € s klar med en sida, ska han upprepa övningen med den andra sidan av hans kropp.

En motionär kan också hända att twist crunches ger en effektiv träning för de externa obliques. För att utföra detta arbete, en individ ligger på rygg med knäna upp. Med händerna bakom huvudet för support, lyfter han på huvudet uppåt och vändningar, föra sin högra armbåge till vänster knä eller sin vänstra armbåge till höger knä. Varje gång han lyfter sin kropp uppåt, berör han en annan knä. Slutföra en upprepning kräver vidrör varje knä med det motsatta armbågen; detta kan upprepas flera gånger.

  • De sneda muskler löpa längs sidorna av bålen nära midjan.
  • Sido crunches är en vanlig sned övning.
  • Sned övningar som utnyttjar vrida rörelser kan ge utmärkta resultat.