Hur väljer jag det bästa Akupressur Massager?

July 13

En akupressur massager är en anordning som kan hjälpa dig att utföra akupressur hemma på dig själv eller andra. Akupressur använder samma uppsättning punkter som akupunktur gör längs en linje som löper längs vissa delar av kroppen, så kallade en meridian. De punkter längs meridianen stimuleras av akupressur massager för att uppnå en specifik reaktion, ofta för att lindra stress. När du väljer en akupressur massager, är det viktigaste att hitta en av god kvalitet som passar dina behov.

Akupressur, som akupunktur, är flera tusen år gammal. Det kan faktiskt vara äldre, som nålar inte behövs och inte var tillgängliga före en viss punkt i historien. Vissa källor säger att det är föregångaren till akupunktur, men historiska dokument inte nödvändigtvis bevisa detta. Akupressur massörer erbjuder ett enkelt och lätt sätt att öva denna gamla teknik på dig själv eller andra.

En viktig sak att leta efter i en akupressur massager är kvalitet. Be om rekommendationer från en massör eller butikspersonal på vilka företag tillverkar kvalitet massörer. Det är en bra idé att forska i olika företag och se till att de använder kvalitetskomponenter.

En annan viktig sak att tänka på är vad du vill ha från akupressur massager. Det finns ett brett spektrum av stilar och komponenter tillgängliga. Vissa platser säljer byggsatser som har en akupressur massager samt böcker och filmer som beskriver akupressur i detalj. Om du vill använda akupressur massage att massera några avsnitt på kroppen, kan du behöva en hela kitet, men om du är nyfiken på akupressur boken och videor är informativa. Några av massageapparaten används endast för specifika delar av kroppen, såsom i ansiktet.

Att be om en referens från någon eller kontroll en översyn webbplats kan vara ett ovärderligt verktyg för att välja rätt akupressur massager. De kan oftast berätta om enheten du funderar är hög kvalitet, och om priset är rimligt. Annonser donâ € t berätta ofta hela historien, och många bra akupressur massörer lita på word of mouth för försäljning. Pris ISNA € t nödvändigtvis en bra indikator på produktens kvalitet.

Provar massageapparaten kommer också att hjälpa dig att välja den bästa. Det finns många olika slag, från en enkel, trä en till en mer avancerade elektriska enheter, så var inte rädd för att prova flera olika stilar, speciellt om du är ny på akupressur. Att hitta rätt massager kan erbjuda års användning, så se till att inte lösa.