Vad är en bärbar diskmaskin?

February 22

Ingen tycker om att diska. Dock har tillkomsten av den automatiska diskmaskinen befriat miljontals människor från denna börda. Som vanligt som diskmaskiner är dock, det finns fortfarande många hem som inte har en. Detta är oftast på grund av brist på utrymme. Av denna anledning har den bärbara diskmaskinen varit en välsignelse för mindre familjer.

En bärbar diskmaskin är en självständig enhet, snarare än den inbyggda modellen ses i många hem. Som namnet antyder, kan det transporteras från en plats till en annan, vilket är till hjälp i små kök. En bärbar diskmaskin kan antingen vara full storlek eller en bänkskiva modell.

En fullstor bärbar diskmaskin kan hantera även en större familjs diskbehov. Det är på rullarna och oftast kopplad till vattenkällan via köksblandare. En uppsättning slangar ansluts, och voila! Diskmaskinen är redo att gå. Många fullstora bärbara diskmaskiner har toppar som kan dubbla som extra disk utrymme eller ens en slaktbänken, vilket gör dem mer mångsidig. Den fullstora bärbara diskmaskin finns även i en smal version som passar ens mycket små kök.

För en enda person, ett par, eller de med "köks" kök, får en bänkskiva bärbar diskmaskin vara ett bra köp. Dessa diskmaskiner är precis vad de låter som - små apparater som sitter på en bänk och använda köksblandare vattenförsörjning. Dessa diskmaskiner kan även ha egenskaper som liknar dem i sina fullstora bröder.

Bärbara diskmaskiner är vanligtvis tillgänglig på de flesta hem apparaten butiker. En husägare är klokt att mäta alla utrymmen där diskmaskinen kommer att gå innan de köper en, eftersom han inte kan ha möjlighet att rulla den genom en smal köksdörren! Som med någon annan apparat köpet, behöver köparen att tänka på vad han behöver apparaten att göra, och om han behöver några extra funktioner. En bärbar diskmaskin kommer brukar kosta mellan US $ 200- $ 500, beroende på funktioner och tillverkare. Köparen bör också se till att hans vattenförsörjning och tryck kommer att hantera kraven från en bärbar diskmaskin, och se till att hans kranar är kompatibla med slangarna.

  • En bärbar diskmaskin kan flyttas från plats till plats, medan en traditionell diskmaskin vanligtvis inbyggd i köket.