Bar utrustning

May 15

Bygga ditt eget hem bar kan vara ett bra sätt att inte bara öka värdet på ditt hem, men att också öka din underhållningsvärde också. En av de viktigaste delarna av att installera en bar i ditt hem är att se till att du har rätt typ av bar utrustning. Med tanke på att din bar utrustningen kommer att ha en enorm inverkan på om din har en framgångsrik och attraktiv, hem bar måste du se till att du följer dessa enkla riktlinjer. Det är otroligt enkelt.

  • Att köpa rätt möbler. Att köpa rätt möbler är av yttersta vikt eftersom det kan göra eller bryta den typ av atmosfären samt effektiviteten i den tjänst du erbjuder. Köp din bar möbler med dina kunder och personal i åtanke. Det är också en bra idé att sitta på barstolar och stolar innan du köper för att se till att, om du var en av dina kunder, kommer du att vara bekväm och avslappnad sitter på dem.
  • Planering. Vilken typ av bar vill du ha? Ska det vara en del av din lounge? Kommer det vorm del av ditt vardagsrum? Kommer det spiller ut i trädgården i varmare väder? Allt detta kommer att spela en roll i att välja rätt möbler.
  • Bar Counter och barstolar. Först besluta om vilken typ av bardisken du vill. Kommer det att vara allt virke? Hur är bambu efterbehandling s? Är du ställer upp enligt ett tema eller färgschema? Dina barstolar bör förgyller din bardisk.
  • Höjden på barstolar. Efter avslutad disk, ta noggranna mätningar av höjden för att säkerställa din barstolar kommer att vara på rätt höjd, EG om avföringen är hög nog för en lång person, se till att det finns fotstöd för kortare kunder . Om du bestämmer dig för svängbara stolar, se till att det finns tillräckligt med utrymme för personen att vända och lämna avföring. Letar du på barstolar med ryggstöd, armstöd, fotstöd, svängbara säten, eller justerbara säten? Kom ihåg att ta dessa avföring "höjd, bredd och utrymme den behöver i beaktande så det bidrar till bekvämligheten av dina kunder och enkel servering av baren anbud.
  • Layout. Dina tabeller bör läggas ut för att vara bekväm för dina kunder och ha tillräckligt med utrymme för den personal som tjänstgör dem att flytta med lätthet. Om du tjänar snacks eller livsmedel skivorna, bör ditt kök utformas så att ditt kök personalen att förbereda mellanmål med slitstark och lätt att använda köksmaskiner.