Hur väljer jag det bästa Professional Dammsugare?

April 15

Med det stora utbudet av professionella dammsugare finns idag, kan det vara svårt att avgöra vilken modell som är bäst. För att välja den bästa professionella dammsugare för dig, är det bra att överväga på vilket sätt maskinen kommer att användas för att avgöra vilka funktioner du behöver mest. Du kanske vill ha en modell som kan fungera i både våta och torra miljöer, som kan hantera tunga skräp, som kan bäras på ryggen, eller som kan tränga trånga utrymmen. När du har bestämt vilka har eller funktioner är viktigast, kan du välja den modell som bäst passar dina professionella dammsuga behov.

I vissa arbetsmiljöer, till exempel garage och restauranger, kan golvet vara benägna att väta. Den bästa professionella dammsugare för denna typ av inställning är en som kan intag fuktiga material och även utspillda vätskor utan att skadas till dess elektriska delar. Dessa maskiner är allmänt kända som våt / torrdammsugare. Kommersiell kvalitet våt / torrdammsugare är vanligtvis kapsel-stil maskiner, och finns i en rad olika storlekar.

Golvet av arbetsinställningar såsom byggarbetsplatser och fabriker tenderar att bli full av tungt skräp som gips bitar och trä klipp. De flesta vanliga dammsugare är inte utrustade med intag denna typ av skräp, vilket kan bryta sina bälten, jam sina slangar, eller genomborra sina väskor. För att rengöra kraftigt strö golv snabbt och grundligt, bör du söka en "heavy duty" professionell dammsugare särskilt utformade för att hantera skrymmande intag. Kraftiga maskiner finns i både kapsel och upprätt stilar.

Om du är en professionell renare, kan du bli tvungen att dammsuga under längre tidsperioder. I detta fall kan en ryggsäck stil professionell dammsugare vara det bästa valet för dig. Kroppen av en ryggsäck-liknande maskin är oftast gjort främst av plast, tyg eller något annat lättviktigt material, med en slang som sträcker sig från dess bas. Det remmar bekvämt på ryggen, vilket gör att den lätt kan transporteras från rum till rum.

Skulle du vara skyldig att regelbundet dammsuga i trånga utrymmen, exempelvis i hörn och under möbler, kanske du vill köpa en professionell dammsugare som innefattar ett sortiment av slangbilagor. Typiska bilagor omfattar en lång, tunn fogmunstycke, vilket är användbart för rengöring av utrymmet där golvet möter väggen och borstspets huvuden, användbar för att ta bort spindelväv och damm under möbler. Liksom tunga dammsugare, finns i både kapsel och upprätt stilar denna typ av maskin.

Du kanske upptäcker att dina professionella dammsugning behov kräver en maskin som kombinerar flera av de funktioner som beskrivs ovan. Lyckligtvis finns många professionella dammsugare avsedd att åtgärda flera rengöringsbehov. Vissa våt / torr maskiner är kapabel att ta i tunga material, till exempel, medan många ryggsäck stil maskiner innefattar ett urval av slangbilagor. När du har identifierat din primära dammsugning behöver du kanske vill shoppa runt på en kommersiell apparat butik eller på nätet, kontrollera varje maskinens specifikationer för att avgöra om det kommer att möta dessa behov.

  • Många professionella rengörings märken har utvecklat en bärbar dammsugare.
  • Kommersiell kvalitet våt / torr dammsugare är oftast kapsel-stil maskiner.