Vilka är de bästa tipsen för glasblock Window Installation?

December 30

Glasblock installationsfönstret inte är alltför svårt att utföra och ger husägare med fönster som erbjuder avskildhet och stil. Tips är att lägga spårnings plast till omkretsen av fönsteröppningen efter att den har uppmätts. Det första blocket ska alltid läggas i nedre hörnet av fönstret med plast mellanrum placeras mellan varje block för att hålla den på plats. De glasblock ska sedan förseglas med silikon sealer innan du tar bort eventuellt överskott med en spackel. Täta båda sidor av fönsterkarmen med latex täta.

Glasblock installationsfönster kan vara ett effektivt sätt att lägga ljus till ett rum utan behov av ventilation. Områden där integritet är nödvändigt som badrum har också nytta installationsglasblock fönster. Det finns en mängd olika glasblock mönster som finns och som är utformade för att snedvrida en outsiderâ € s syn på rummet. Det är också möjligt att placera tydliga glasblock tillsammans med mönstrade dem att kombinera privatlivet med utsikt över utsidan.

För att påbörja processen med glasblocket installationsfönstret, noggrant mäta fönsteröppningen. Plast spårning måste placeras i öppningen för att hålla blocken. Det är nödvändigt att borra hål i spårnings att koppla den till fönsteröppningen. Innan du borrar dessa hål, markera dem med en penna för att säkerställa att de är på rätt plats.

Alla installationsglasblock fönster jobb måste börja genom att placera ett block i botten hörnet av öppningen. En smal plastbit bör placeras bredvid det innan nästa block tillsättes. Denna plast håller blocken ihop och ser till att de inte repar varandra. När den nedersta raden av block har lagts, placera en lång plastbit avstånd ovanpå raden. Samma förfarande bör följas tills alla block är installerade.

När glasblocket fönstret installationen är klar, måste blocken tätas. Denna process åstadkoms genom tillämpning av silikon sealer. Den sealer bör tillämpas horisontellt först. Vid tillämpning av sealer vertikalt, undvika de horisontella linjerna. Det är också viktigt att undvika att tillämpa för mycket sealer.

En spackel bör användas för att jämna ut sealer. All överskotts silikon bör avlägsnas genom en våt trasa. Latex täta bör då tillämpas när exteriör och interiör av fönsterramen håller tätas. Framgångsrik glasblock fönster installation bör resultera i år av avskildhet i det rum processen utfördes.