Vad är Pore Minimizer?

April 12

Pore ​​minimizers används för att minska uppkomsten av stora porer på huden i ansiktet. När porerna blir full av smuts och bakterier, kan porerna bli igensatta och ser större. Många människor använder en por minimizer produkt på ansiktet när detta händer för att rensa ut porerna och få dem att se mindre. Det finns ett brett utbud av porer Minimizer produkter som finns på marknaden, inklusive fuktgivande krämer, exfolierande masker, ansiktsskrubb och geler, och många av dem kommer med en applikator, såsom en som roterar krämen på huden med en elektrisk borste . Även om vissa produkter anspråk på att minska uppkomsten av stora porer i några timmar, vissa produkter ta veckor att visa resultat.

När makeup används på daglig basis, kan porerna bli igensatta med smuts, makeup och bakteriell skräp. Daglig rengöring av huden kan normalt hålla detta från att hända, men inte i alla fall. När någon upptäcker att han eller hon har problem med att hålla huden ren, kanske han eller hon vill använda en por minimizer som kommer att bistå i reningsprocess och hjälper porerna att synas mindre i storlek.

Renare hud kan också bidra till att förebygga acne. Med hjälp av en por minimizer att rengöra och återfukta huden kan vara mycket viktigt för personer med återkommande akne problem. En bra pore minimizer, tillsammans med en vanlig ansiktsrengöring regim, har visat sig minska acne och främja friskare hud.

Förutom att bidra till att förebygga akne, vissa pore minimizers hävdar också att kunna förhindra rosacea, minska pormaskar, minska solskador, och bota hudutslag. Beroende på ingredienserna i det särskilda pore minimizer, kan dessa effekter uppstår. När du använder en produkt som minskar olja i huden, akne, pormaskar och hudutslag vanligtvis kan läkas med relativ lätthet.

Pore ​​minimizers innehåller vanligen vitamin C, silikonbaserade tillsatser, och hudkonditionerande produkter. Vissa pore minimera produkter erbjuder även skydd mot ultraviolett (UV) strålar. Andra tillsatser, såsom kiseldioxid, bidra till att minska den olja att porerna innehåller. Vitamin E är också i allmänhet används i pore minimizers att bidra till mjukheten i huden.

Emu olja är också en typisk ingrediens i pore minimizers. Denna olja har rapporterats att hjälpa bli av ärr och hudbristningar och lindrar torr hud. Det är också en anti-mikrobiell produkt som kan hjälpa att rensa upp bakterier i huden.

  • Vissa rengöringsmedel är utformade för att krympa porer.
  • Lera ansiktsmasker kan appliceras för att hjälpa strama åt huden och minska storleken på porerna.
  • Vissa pore minimizers kanske kan förhindra rosacea.
  • En icke-komedogent stiftelse som är utformad för att inte täppa till porerna kan också hjälpa till att minimera dem.
  • Emu olja, en por minimizer, kan också användas för att minska uppkomsten av hudbristningar.
  • Pore ​​minimizers kan hjälpa människor bekämpa akne.
  • Använda en exfoliant kan hjälpa till att minimera porer utseende.