Hur väljer jag det bästa baby Tandkräm?

September 28

Babiesâ € tänder och tandkött kräver samma vårdnivå som för äldre barn och vuxna, men metoden för munhygien för spädbarn och småbarn är olika och relativt ålder. Före Babya € s första tand, är noggrann rengöring av tandköttet med en mjuk fuktig trasa allt som behövs, men på det första utseendemässigt av tänderna, borsta med en åldersanpassad tandborste och baby tandkräm rekommenderas. Att välja en baby tandkräm är en enkel sak att söka upp produkter som är speciellt tillverkad och märkt för användning på barn.

När du väljer bebis tandkräm, göra vissa du jämföra varumärken tillverkas för barn. Medan de primära ingredienserna i de flesta tandkräm inkluderar någon typ av slipmedel, fluorid och en arom, ingredienser och mängd av ingredienser är olika hos vuxna och barn tandkräm. Baby tandkräm bör innehålla någon natriumlaurylsulfat (SLS), eftersom denna ingrediens är känd för att orsaka munsår hos vissa barn. Leta efter naturliga barnet tandkräm som innehåller så få ingredienser som möjligt för att förenkla urvalsprocessen.

En annan ingrediens i stort problem för många föräldrar är fluor. Eftersom fluor är bra för friska tänder, de flesta tandkräm märken innehåller det, men inte alla. Stora mängder av fluorid kan skada utvecklings tänder, vilket är varför det är viktigt att alltid välja en helt gjord för spädbarn. På grund av tillsatsen av fluorid i de flesta kommunala dricksvattensystem, är fluortillskott inte längre rekommenderas för barn. Om användningen av fluortandkräm är av intresse, prata med din barnläkare eller tandläkare.

Tänk på att små barn kommer att svälja tandkräm stället spotta ut. När man överväger tandkräm för barn läsa ingrediensförteckningen för att vara säker på att du personligen godkänna. Några tandkräm har sötningsmedel som innehåller socker, medan andra har xylitol, en icke-socker sötningsmedel. Om du föredrar att undvika sötad tandkräm, undvika varumärken som innehåller sukralos eller liknande sötningsmedel. En bebis som förväntar sig inte söt smak tandkräm kommer inte vet skillnaden. Återigen, välja varumärken som är helt naturliga bidrar till att undvika eller minska förvirring över inerta ingredienser.

Att välja en baby tandkräm gjord speciellt för barn, och välja en som har en förälder-godkända ingredienser listan, är det första steget mot livslångt munhygien praxis. Framför allt följa de rekommenderade riktlinjerna för frekvens och mängd användning och övervaka borsta tills barnen är gamla nog att utföra uppgiften ensam tillfredsställande och säkert.

  • En baby.
  • Bebis tandkräm.