Vad är en Barn jacka?

September 20

En lada jacka är en löst sittande jacka som knappar fram och träffar vid ungefär mitten höften. I traditionell mening, verkligen den var avsedd för personer som utför robust arbete utomhus, och fortfarande kan användas på detta sätt. Fodrade jackor kan ta chill out utföra utomhus sysslor, som att mocka stall eller djurfoder, i tidig morgon eller kväll timmar.

I den 19: e århundradet, utvecklade fiskare några tekniker som skulle vara nödvändig för att ladan jackan. Genom att använda oljor eller vax, kunde jackor och kappor vara något vattentät, vilket gör dem mer fläcktålig och tål lite regn eller vatten spills på dem. Många tillverkare använder fortfarande tätskikt eller fläckbeständiga tekniker för att skapa en mer nytto päls.

Ladan Jackan kan göras i en mängd olika material, bland annat bomullstwill, flanell, ull flanell, och denim, och kan vara fodrade eller ofodrade. Några nyare stilar görs med plysch eller mikrofibrer. Typiska beklädnader inkluderar ull fleece, polyester fleece, quiltade polyestrar, och vadderad flanell.

Jackan kan hittas i en mängd olika stilar, av vilka några är definitivt inte avsedda för tunga all-säsong arbete. Mjuka italienska skinn de med sidenfoder är populära, till exempel. Man kan utrustade med ett antal olika utföranden, utarbeta knappar eller mönstrat tyg. Den mindre arbete-värdig päls fortfarande kan göra för en bra extra lager eller ens en mode uttalande för de som donâ € t utföra en hel del manuellt arbete.

En fodrad lada jacka ger exceptionell värme, och många bärare gillar också sin något längre längd. Stilar kan hittas för både män och kvinnor, och några noterade tillverkare har alltid ett par alternativ. I varuhus, kan denna produkt vara svårare att hitta om det inte är för närvarande tänkt på modet. Många shoppare finner att armén överskott butiker kan vara ett bra ställe att leta, men de stilar kan tenderar mot den enklare, robustare mode.

  • Barn jackor kan göras från twill.
  • Flanell är ett populärt material som används för att göra lada jackor.