Hur blir jag en Passare?

October 7

Du kan bli en nyckelgrepp genom att utveckla snickeri och mekaniska färdigheter, få ett jobb i underhållningsbranschen, och arbetar ett antal år i greppet avdelningen. En nyckelgrepp gör bakom kulisserna arbetar på nöjesproduktioner, till exempel filmer, TV-program, teateruppsättningar och konserter. Han är ansvarig för greppet avdelningen och övervakar ett team av grepp och bästa pojkar. Jobb i underhållningsbranschen är vanligtvis få i kvantitet utan i hög efterfrågan, så en karriär i branschen som en nyckelgrepp kräver ett visst mått av uthållighet och uppfinningsrikedom.

Nyckel grepp börjar som handtag eller bästa pojkar i greppet departementet en produktion. Till skillnad från ett vanligt jobb, varje nöjesfordon, till exempel en film eller TV-show, fungerar som en fristående verksamhet. Detta innebär att grepp inte är anställda av en enda enhet och sedan tilldelas olika arbetsplatser. Ett grepp gäller att arbeta på en specifik produktion, och när att produktionen wraps, måste han söka en anställning på en annan. För att bli en nyckelgrepp, måste du ständigt söka arbete på produktioner, försöker öka kvaliteten på uppdrag samtidigt som du får erfarenhet och flytta upp i ledet.

Det finns inga minimiutbildningskrav för att bli en nyckelgrepp, även om de har en gymnasieexamen är lämpligt som med alla jobb. Nyckel grepp är hantverkare och uppfinnare som hanterar kameran och ljusutrustning för en produktion. Ett grepp är ansvarig för att flytta, placera och modifiera kamerabilar, kranar, spår, dockor, set väggar, lampor, stativ, mikrofoner, rigg och byggnadsställningar. Funktionella färdigheter är den viktigaste egenskapen för jobbet, till exempel i snickeri, elektriska, mekaniska och rigg. Någon formell utbildning eller certifiering du kan skaffa i dessa områden kommer att hjälpa din kandidatur.

Greppet position är också en del av läroplanen i de flesta filmskolor. Ett annat sätt att få de tekniska färdigheter för att bli en nyckelgrepp är att anmäla dig till en grundutbildning film eller filmhandelsskola. Positionen är mestadels beroende direkt erfarenhet, så det mest praktiska sättet att gå vidare är att ansöka till jobbet på små, oberoende produktioner med ett öga mot att arbeta dig uppåt.

Det finns ingen sätt att garantera sysselsättningen som ett grepp och slutligen avancemang till nyckelgrepp, särskilt eftersom varje produktion är ett oskrivet blad som du måste ansöka om från grunden. Vissa standard ställen att leta efter arbete finns, såsom genom att kontakta filmkommissioner i olika jurisdiktioner för att se när produktioner är planerade för filmning och övervaka underhållning fackpress. När du är berättigad till facket, kan du hitta lite hjälp avancera din karriär inifrån dessa led. Nätverk kommer att vara den enskilt viktigaste faktorn för din förmåga att hitta arbete som grepp och att så småningom bli en nyckelgrepp.

  • I underhållningsindustrin, nyckelgrepp har oftast snickeri färdigheter.