Vad är silikon Klockor?

November 1

Ljus och fashionabla eller sportiga silikon klockor är klockor som görs med ett band av silikon. Ofta är materialet i ansiktet av klockan är inställd på liknande till silikonbandet. Silikon är en gummiliknande förening som är mycket slitstark, vilket gör den här typen av titta på en populär en på grund av dess långvariga kvaliteter.

Silikon klockor kommer i en regnbåge av nyanser. Deras färger varierar från vitt till neonfärger till traditionella, konservativa mode nyanser. Dessa klockarmband kan även hittas på flerfärgade sorter. Dessa klockor kommer med avtagbara band och i ett armband form också som lätt kan träs på och av för ökad bekvämlighet.

Banden för silikon klockor behandlas ofta med olika ämnen. Till exempel är en populär behandling för dessa klockor för gummit som skall infuseras med turmalin. Denna infusion sägs orsaka bäraren att känna en ökad känsla av koncentration och att känna dig mer energi när du bär klockan än när den inte. De positiva effekterna av turmalinen sägs att aktiveras av den värme som genereras av kroppen av den person som bär den.

Ofta dykning klockor är gjorda av silikon. Anledningen silikon klockor är ofta föredras av dykare är att de är lätta i vikt och vattenavvisande. Bandet av klockan är mindre sannolikt att fastna samtidigt på ett dyk, eftersom silikon skapar en mjuk, icke-porös yta som armband band inte erbjuder.

Silikon klockor betraktas ett populärt val för allergiker. Många människor är allergiska mot nickel, en legering som används som en åtstramande agent i många bitar av smycken och i banden som skapats för klockor. Dessa klockor anses också ett populärt alternativ för personer med latexgummi allergier. Silikon anses vara giftfria.

Silikon klockor varierar kraftigt i pris. De kan vara så billigt som mindre än $ 10 $ (USD), eller så kan de befunnits vara i tusentals dollar. Prisskillnaden är till stor del beroende av tillverkaren av klockan, de funktioner som finns på klockan, och tillverkaren av klockan själv. Medan priset kan variera från en klocka till en annan, kvarstår det faktum detsamma att dessa klockor ger en långvarig och hållbar klocka som är lätta och kan vara antingen mycket stiliserade eller ganska sportig.