Hur förbereder jag mig en Vegetariskt Buffet?

November 4

Förbereda en vegetarisk buffé beror till stor del på vilka typer av vegetarianer kommer att delta i evenemanget. Vegetarianer, som alla andra, har livsmedel de älskar och livsmedel de ogillar, så för att förbereda en god vegetarisk buffé, måste man överväga preferenser gästerna. Till exempel kommer vissa vegetarianer inte äter något kött med undantag av fisk; vissa vegetarianer inte äter något kött alls; och vissa vegetarianer inte äter något som kommer från djur, inklusive mejeriprodukter. Andra vegetarianer äter bara ekologiska livsmedel. När man förbereder en vegetarisk buffé, är det viktigt att ha en mängd olika alternativ som är tydligt märkta för att passa smak av gästerna.

Detta kanske låter mycket mer komplicerat än det egentligen är. Sallader, till exempel, är en enkel maträtt som kan rymma alla smaker som nämns ovan. Fyll sallader med färska gröna, ekologiska grönsaker och organiska förband, och slutprodukten är en vegetarisk maträtt som rymmer allt. Vanligen tillhandahålls på en vegetarisk buffé finns ett antal tofu rätter. Tofu är en sojaprodukt som ger välbehövlig protein. Det är en mångsidig ingrediens som tar på den variant av vad det är tillagad med; ånga eller pan-fry tofu med currysås, zucchini, bambu och andra grönsaker, sedan tjäna över jasminris för en snabb, enkel och läcker maträtt att lägga till en vegetarisk buffé.

Pasta och bröd är också ett bra komplement till en buffé, men se till att använda alla naturliga eller ekologiska ingredienser om att göra brödet från grunden. Servera med en olivolja och balsamvinäger dip - kryddat med salt, peppar, basilika och vitlök - för en frisk förrätt. Spenat fyllda ravioli gjorda av vete pasta kan vara en annan snabb och enkel maträtt att lägga till din buffé. För en rejäl soppa som ger fiber och greener, anser escarole med bönor, gjorda med grönsaksbuljong i stället för den mer typiska kycklingbuljong.

Precis som alla andra buffé, bör en vegetarisk buffé har gott om alternativ för att tillgodose olika smaker och kostbehov. Om människor som äter buffén har en mängd olika kostbehov, är det en bra idé att märka de olika rätterna med de stora ingredienser. Till exempel, om en maträtt innehåller nötter, märk den som sådan så att folk med nötallergi kan undvika just den skålen. En skylt som säger, helt enkelt, "Innehåller mejeri," kommer att vara en fördel för alla diners som inte äter animaliska produkter inklusive mejeri.

Så många vegetariska alternativ finns idag för att ta över platsen för mer vanliga kötträtter. Vid en grill, överväga en soja hamburgare, eller grilla grönsaker, såsom squash, potatis, sötpotatis, lök och sparris. Var kreativ med ingredienserna, men tänk på att tänka på särskilda kostbehov och etiketträtter vid behov.

 • Soja hamburgare är ett bra vegetariskt alternativ på en grillfest.
 • Tofu är en populär ersättning för kött.
 • Quinoa granatäpple fänkål sallad.
 • Lins limpa kan ge en bra källa till protein på en vegetarisk buffé.
 • En mängd färgglada alternativ att göra en grönsaksbuffé framgångsrik.
 • Escarole kan kombineras med bönor på en vegetarisk buffé.
 • Livsmedel som innehåller mejeriprodukter på en vegetarisk buffé bör märkas för att undvika förvirring.
 • Ångad sparris.
 • Grekisk sallad med syrlig fetaost, gurka och tomater.
 • Vid en grill, kan vegetarianer njuta grillad squash.
 • En vegetarisk orienterad buffé bör erbjuda hälsosamma alternativ, såsom färsk frukt och ett urval av sallad grönsaker.
 • En vegatarian skålen.