Vilka är de bästa tipsen för Sko Stretching?

August 30

Sko bårar är specialverktyg gjorda för sko stretching, som ofta är det mest effektiva sättet att göra trånga skor bekvämare. Dessa verktyg kan vara något svåra att finna, dock, och det kan vara lättare att sträcka skor på andra sätt. Vandra i ett par trånga skor, till exempel, ofta kommer att sträcka dem lite, men det kan också leda till blåsor. Fuktig tidning kan också användas för att fylla skor, och när det torkar det kommer att expandera, vilket kan sträcka skorna. Vissa människor lägger också förseglade plastpåsar med vatten i skorna och låt vattnet att frysa.

Tight skor är en obekväm olägenhet för vissa människor. Detta problem kan uppstå av flera orsaker. En persons fot kan bli något större, till exempel, eller en sko kan krympa med tiden. Så länge skorna är mindre än en halv storlek för liten, bör de kunna sträckas tillräckligt för att göra dem bekväma.

En sko bår är ett särskilt verktyg som kan användas för sträckning skor. De flesta sko bårar är tillverkade av robust trä eller plast. Dessa bårar kan användas för att göra skor längre eller bredare. Vissa bårar är utformade för att göra mer utrymme i tån området.

Med hjälp av en sko bår är i allmänhet mycket enkel. Först, en speciell vätska för sko sträckning sprutas på skon. Båren placeras därefter inuti skon, och den expanderas, vanligen genom att vrida en ratt. Men i dag kan dessa sko stretching verktyg vara lite svårt att få, så en del människor föredrar att använda enklare sko stretching metoder.

En av de mest populära sätten att sträcka ett par skor är helt enkelt att bära dem. Om denna metod används, bör mycket tjocka strumpor bäras också. Denna metod för sko stretching kan vara mycket obehagligt för en del, dock, och smärtsamma blåsor kommer ofta visas om de trånga skor är slitna för länge.

Tidningssidor kan också användas för att sträcka skor. Sidorna bör doppas i vatten och ringt ut innan de packas tätt i skorna. När de är i skorna, bör det inte finnas några knölar eller ojämnheter på ytan av skorna, eftersom dessa kan vara permanent efter tidningen torkar. När papperet torkar, kommer det att expandera lite. Detta kommer att orsaka sidorna för att driva på insidan av skorna och sträcka materialet.

Förseglade plastpåsar fyllda med vatten kan också användas för sko stretching. Dessa påsar skall placeras i skorna, och skorna bör sedan placeras i en frys. När vattnet fryser, kommer den att expandera och trycka på insidorna av skor, som kommer att sträcka ut dem.

  • Skor kan sträckas genom att bära tjocka strumpor.
  • Högklackade skor kommer att behöva en specialiserade bår.