Vad är en ständig Kalv Machine?

May 14

En stående kalv maskin är en specifik typ av fast vikt maskin som finns i gym och andra träningsområden. Det är ett av två alternativ för en fast vikt maskin som hjälper användarna att arbeta vadmusklerna. Vadmusklerna är belägna på baksidan av underbenet.

En stående kalv maskin är ett alternativ till en sittande kalv maskin. Båda dessa maskiner fungerar kalvarna på olika sätt. En stående kalv lyft Maskinen använder en viktbelastning som kroppen distribuerar. En hel del av tyngden vilar på kalvarna om användaren praktiserar goda formen.

Med en stående kalv maskin, står användaren på en inbyggd plattform. Denna plattform kan vara lutande, eller får föreskriva hälarna att hänga ut på baksidan. Maskinen Användaren står rakt upp, med hans eller hennes axlar stagade mot en rörlig plattform som bär en viktbelastning. De flesta stående kalv maskiner möjliggör olika mängder av vikt för progressivt arbeta kalvarna.

För att använda den stående kalven maskinen trycker användaren ryggen på hans eller hennes fötter upp från plattformen, höja kroppen, och sätta press på viktbelastning som vilar på axlarna. När personen håller hans eller hennes rygg rak, ifrågasätter denna vadmusklerna som bistår i att driva hela kroppen uppåt. Användaren återvänder sedan tillbaka ned till utgångsläget.

Korrekt form är viktigt med den stående kalven maskinen för att förhindra skador. Det bästa sättet att använda denna fasta vikt maskin är med långsamma, kontrollerade rörelser. Utbildare rekommenderar mot "studsar" eller ta viktbelastning till en extrem position, eller flytta vikt för snabbt.

Tillsammans med det faktum att vissa människor inte använder den stående kalven maskinen ordentligt, kritiker har andra skäl till varför de föredrar en sittande kalv maskin. Sittande kalv maskiner kan vara lättare att använda och inte kräver den typ av lös rörelse fötterna som är en del av många stående kalv maskiner. Somliga hävdar också att stående kalv maskiner är obekväma eftersom de sätter så mycket press på axlarna.

Många idrottare och andra kan ha nytta av en stående kalv maskin för att träna benen. Inte alla tillfälliga tränare eller fitness nybörjare behöver denna typ av kalv utbildning i deras rutin. Personliga tränare kan ge mer information om huruvida en individ bör använda en stående kalv maskin som en del av deras normala träningspass.

  • En stående kalv maskin utövar vadmusklerna i underbenen.