Hur blir jag en antikhandlare?

June 11

Det finns flera olika alternativ för hur man blir en antikhandlare, allt från svåra och kräver mycket kapital, för att ganska enkelt och okomplicerat. Eftersom en antikhandlare har många val av butiker för att sälja sina varor, gör nykomlingar till verksamheten inte nödvändigtvis har att komma med det kapital vanligtvis nödvändigt att starta ett litet företag.

Den första fråga för en blivande antikhandlare är naturligtvis att börja ackumulera merchandise. Ständigt surfar garage försäljning, försäljning egendom, sparsamhet butiker och loppmarknader för gömda skatter är en pågående verklighet av livet av en antikhandlare. Vissa platser är bättre källor för antikviteter och samlarobjekt än andra, så bra återförsäljare vet hur man snabbt avgöra om en loppmarknad eller egendom försäljning kommer att bli en produktiv användning av sin tid. Av samma skäl måste en återförsäljare att veta vilka sparsamhet butiker och loppmarknader att täta.

Detta innebär naturligtvis också att en återförsäljare måste kunna känna igen på sight värdefulla eller säljbara samlarföremål och antikviteter. Framgångsrika antikhandlare har normalt ett omfattande bibliotek med prisguider och uppslagsverk, och många deltar lokala eller regionala antikviteter evenemang i syfte att förvärva kunskap samt att jämföra priser och utbud på sina antikviteter med sina konkurrenter.

En antikhandlare behöver också ett utlopp för att sälja sina varor. Lyckligtvis finns det flera vägar att gå om att sälja. En återförsäljare med nästan inget kapital kan börja sälja antikviteter och samlarobjekt via försäljningsställen som eBay och andra online-auktion webbplatser. Classifieds, både print och online, kan också ge ett sätt som att annonsera eller listobjekt till salu. En företagsam återförsäljare som säljer ut ur deras hem kan också vara värd antika försäljning genom notering annonser och sätta upp skyltar, precis som med en loppmarknad eller en egendom försäljning.

Med lite mer kapital, kan en antikhandlare som just har börjat hyra en monter i en antikviteter galleria eller en stor antikaffär. Kostnaden för att köra en monter är typiskt mycket mindre än leasing kommersiella utrymme för din egen butik, vilket gör detta till ett attraktivt alternativ för många nya egenföretagare återförsäljare. Att hyra en monter också gör att du kan rikta olika områden och olika grupper av konsumenter genom att hyra flera bås i antikaffärer runt staden.

Att öppna upp din egen antikaffär kommer att kräva mest kapital på framsidan, och du kan behöva överväga ett företag lån. Men kör din egen antikaffär har också sina fördelar. För en sak, kommer du inte behöva dela utrymme och ansvar för att driva butiken med andra antikhandlare. Du kommer också att ha mer frihet i hur du ordnar din butik, för att inte tala mer utrymme än bara en monter kunde erbjuda.

Slutligen är en antikhandlare egenföretagare och som sådan, kommer att ansvara för rapportering inkomster och betala skatt till IRS. För en enskild firma, eller en person som är ensam ägare av sin verksamhet, är intäkter redovisas enligt blankett 1040 Schema C. Alla betalnings- och kostnadskvitton ska hållas och noggrant organiserade som dokumentation av din egenföretagarinkomster.

  • Antikviteter återförsäljare kommer ständigt sluta att bläddra varvet försäljning.
  • En antikhandlare bör vara expert på härkomst och historia de varor de säljer.
  • Återförsäljare kan arbeta med antika bildramar.
  • Antikviteter återförsäljare kan fokusera på vissa poster, som porslin.
  • Antikhandlare brukar specialisera sig på en viss typ av antikviteter, som böcker.
  • Antikhandlare ofta specialiserade på en viss typ av antikviteter, såsom 19-talets barnartiklar.
  • Vissa antikhandlare specialiserade på Estate smycken.
  • Antikhandlare kan driva sin egen butik.
  • Gömd antik skatt kunde gömmas bland poster till en sparsamhet butik.
  • Vissa antikhandlare återställa antika fordon.