Hur väljer jag det bästa Adirondack Chair Kudde?

July 21

Eftersom Adirondack stolar är unika i att de har en sits som lutar nedåt i ryggen men uppåt vid fronten, är det särskilt viktigt att välja en kudde med kvalitet efterbehandling detaljer, eftersom de är benägna att visa. Leta efter kvalitet, vattentätt tyg som är bekvämt att sitta på i en färg och mönster som passar din Adirondack stol samt din stil föredrar. Om du har en tvådelad solstol, hittar du den här typen av Adirondack stol kudde också, även om de inte är lika vanligt förekommande som fullständiga eller ett stycke dynor.

En enda stycke Adirondack kuddfodral både ryggstödet och sätet för extra komfort. Om du letar efter ett informellt, blåsig stil, överväga ett klassiskt rand eller ett tropiskt blommönster i ett slät texturerad Adirondack stol dynan. Om istället, skulle du föredrar något mer formell i design, kanske för att använda i en täckt sol veranda, skulle ett knapp-tuftade ryggstöd med ett tjockt vadderad sittdyna vara ett bättre val. Några av dessa typer av kuddar gjorda för Adirondack stolar ser så elegant att möblerna blir ganska lockande för inomhusbruk. Färgalternativen sträcker sig från ädelstenstoner av blått och grönt för att pastell nyanser av rosa eller gul.

För en riktigt informell strand look, en Adirondack stol kudde för sitsen endast kan fortfarande lägga komfort men visar naturligt trä av möblerna mer. Välj stol kuddar med sido eller bak dragkedjor för att undvika en klibbig titt på framsidan av Adirondack möbler. Oavsett om du väljer en sittdyna, en total stol dyna eller en dubbel uppsättning för en Adirondack tvådelade set, leta efter fästelement, såsom tillräckligt långa strängar, för att hålla dämpning glider.

En Adirondack stol kudde med dragkedja är en bra idé om du vill kunna ta bort locket för tvätt. Denna funktion kan vara särskilt användbart för beach house Adirondack stolar som omslagen kan få sandiga ganska lätt. Tvättbara överdrag är också en välkommen idé när stolarna kommer att användas av barn eller husdjur. Som en allmän regel tenderar en all-over, färgrik tryckmönster kudde att visa smutsen mindre än en fast en.

Oavsett om din Adirondack stol är natur eller betsad trä i en mörk eller ljus färg, eller det är målat i en rolig accent skugga, välj ett tyg kudde som koordinater med den för bästa utseende. För denna typ av utomhusstol, något du gillar är bra så länge du kan leva med mönstret. Välja en Adirondack stol kudde kan ge dig en chans att uttrycka din design personlighet för en avslappnad utomhus eller stranden inställning.