Vad är Saline Injektioner?

June 3

Saline injektioner, en blandning av vatten och salt, används av olika skäl, bland annat olika typer av kropps modifieringar, akne ärr behandling, spindel ven behandling och andra förfaranden. En välkänd användning för denna saltlösning blandning är intravenösa infusioner för att återfukta patienter. Saltblandningar säljs även över disk som nässprayer och kontaktlins renare.

Denna speciella kroppsmodifieringsprocessen har blivit alltmer populärt och innebär blåsa flera kroppsdelar med hjälp saltlösning injektioner. De vanligaste kroppsdelar uppblåsta inkluderar blygdläpparna och bröst för kvinnor eller pungen och penis för män. Sexuell stimulering är generellt motivationen för de som deltar i denna form av kroppens förändring, och pungen är oftast den kroppsdel ​​som är mest verk. På grund av det stora antalet nervreceptorer i pungen, kan saltlösning injektioner förbättra sexuell stimulering och kan orsaka omedelbar sexuell tillfredsställelse. Vissa hanar kan också direkt injicera lösningen i sina testiklar för liknande ändamål.

Honorna får använda koksaltinjektioner för sexuell stimulering och även att öka storleken på sina bröst. Det finns män och kvinnor som injicerar denna lösning i sina skinkor för kosmetiska ändamål, men förbättringen är vanligtvis tillfälliga. En av de största oro med denna praxis är infektioner, och de som utövar dessa metoder brukar uppmanas att se till att förfarandet utförs med sterila instrument. Vissa människor väljer att utföra den här proceduren hemma, men det finns olika kroppsmodifieringscentrum som också erbjuder dessa injektioner.

Användningen av saltinjektioner för akne ärr behandling är en av de billigare metoder som används för att korrigera ärrbildning orsakad av mild akne. Detta förfarande behöver oftast utföras flera gånger under loppet av flera månader och kan bli kostsamt beroende på hur allvarlig den enskildes ärr. Skadade områden är vanligtvis injiceras med lösningen och även om de omedelbara effekterna är kort sikt kan den upprepade användningen permanent ändra konturen av huden.

Spider ven behandling med den här metoden har relativt sett mer framgång eftersom injektionerna krymper ofta venerna och så småningom få dem att försvinna. Det finns många plast och rekonstruktiv kirurgi kontor som administrerar dessa injektioner till patienter som lider av alltför uppenbara ådernät. Oavsett användning för saltlösning injektioner, bör den berörda parten forskning de effekter, fördelar och nackdelar, och möjliga farorna med dessa förfaranden.

  • Saline har injicerats i skinkorna för kosmetiska ändamål.
  • Saline injektioner kan användas som en billigare behandling för akne ärr behandling.
  • Saline injektioner kan användas för att eliminera spider veins.
  • Saltblandningar kan ges intravenöst för att rehydrera sjuka patienter.