Hur fixar jag en toalett Handtag?

May 23

Om du har isolerat problemet med din trasiga toaletten för att vara ett problem med toalett handtaget, vilket inkluderar flush stång inuti tanken, då din bästa insats när det gäller att lösa problemet är att ersätta toaletthandtaget med en ny. Andra delar av spolningsmekanismen skulle kunna vara att skulden, dock. Kedjan inuti tanken kan ha blivit hakas eller det kan ha korroderat och brutit. Om du har isolerat problemet vara handtag specifik, ersätter det ska bidra till att säkerställa en varaktig korrigering.

Innan du börjar, behöver du en ersättningstoaletthandtag, en skiftnyckel och en skruvmejsel. Alla dessa objekt kan erhållas på en lokal järnaffär. Även om det inte är nödvändigt, kan du stänga av vattenkran med ventilen bakom toaletten. Detta förhindrar att tanken från påfyllning som du gör reparationen.

Först, ta bort locket på toalett tanken. Inne i tanken, kommer du att se att toaletthandtaget är fäst vid en lång metall eller plast flush stång. En kedja är ansluten till änden av stången, som du behöver för att haka.

Med hjälp av en skiftnyckel och skruvmejsel, ta bort låsmuttern fästa toalett handtaget på toaletten tanken. Muttern är på insidan av toaletten tanken. Dra ut det gamla handtaget. Toalett handtag låsmuttrar är omvänd-gängade, vilket innebär att muttern lossas med en medurs. Detta är mittemot vägen de flesta nötter är gängade.

Sätt i det nya handtaget. Kontrollera att gummibrickan är på insidan av toaletten tanken för att förhindra läckage. Byt ut låsmuttern och dra åt. Var noga med att inte över dra åt muttern, men eftersom det kan leda till porslinet på toalett tanken att knäcka.

Se till att spola stången kan röra sig inom toalett tanken utan att träffa någon av de andra toalettdelar, såsom bollen float eller spolventilen. Om flush stång av din nya handtag är metall, kan du böja den lite för att undvika att träffa några hinder.

Därefter reattach kedjan till spolnings stången genom att sticka i slutet av kroken genom ett av hålen i stången. Det nya handtaget fungerar bäst när det finns endast en liten mängd av slakheten i kedjan. Om du tycker att det finns för mycket slack, lossa kroken från slutet av kedjan och bifoga det till ett av kedjans andra länkar. Sätt tillbaka kroken till flush stång.

Om du har stängt av vattnet foder till din toalett utanför, slå på den igen och låta tanken att fylla. Testa nya handtag. Toaletten ska nu flush. Byt locket toalett tanken och du ska vara bra att "gå."

  • Det första steget i att fastställa en toalett fastställa orsaken till problemet.
  • Skiftnycklar krävs vid fastställande toaletthandtag.