Vad är Laser ögonbryn Removal?

March 23

Laser ögonbryn avlägsnande är en procedur som använder en koncentrerad stråle av ljus för att minska antalet och utseende av strö ögonbryn hårstrån. Det är ofta ett alternativ till andra ögonbryn-formningsmetoder, såsom plockning och vaxning. Många föredrar laser hårborttagning eftersom det är mer permanent än andra alternativ för ögonbryn underhåll. Ett ögonbryn borttagning laser kan vara särskilt effektiva på att ta bort märk hår i mellan liksom ovanför ögonbrynen. Bra kandidater för laser ögonbryn borttagning har oftast naturligt mörkt och grovt hår, tillsammans med ljus hud.

Medan ögonbryn vaxning eller tweezing sker ofta i en salong eller ibland hemma, är laser ögonbryn borttagning vanligtvis gjort i en medicinsk miljö och övervakas av en licensierad hudläkare eller annan typ av läkare. Laser hårborttagning tekniker är vanligtvis krävs för att slutföra en grundlig utbildning innan de kan utöva denna procedur på klienterna. Ett ögonbryn borttagning tekniker kan också behöva delta periodiska kurser fortbildning för att hålla dig uppdaterad om de senaste laser hårborttagning teknik och utrustning. Olika typer av lasrar kan behövas för olika hår texturer, och en väl kvalificerad tekniker har i allmänhet en god praktisk kännedom om vilken som är lämpligt att använda på varje specifik kund.

Första gången kunder som funderar på att försöka laser ögonbryn borttagning brukar rekommenderas att kontrollera referenser och rykte av anläggningen de överväger. Vissa medicinska spa som erbjuder billiga laser ögonbryn borttagning kan vara frestande för sina lägre kostnader, men ett visst antal av dem får anställa tekniker som inte fått tillräcklig utbildning i laser används. Ta emot denna behandling från kvalificerade tekniker är ett värdefullt mått mot eventuella problem som kan följa av laser hårborttagning utförs felaktigt. Laserbehandlingar på ögonbrynen involverar vanligen mellan fyra och åtta månatliga sessioner innan resultaten blir mer långvarig.

Laser hårborttagning för ögonbryn anses säkert för användning i mellan ögonbrynen, liksom ovan panna linje. Herrelösa hår nedanför ögonbrynen är oftast inte bort med laser behandlingar som en säkerhetsåtgärd. Många lokala hälsovårdsmyndigheter har regler som förbjuder laser hårborttagning under ögonbrynen, och anläggningar som bryter mot dessa lagar ska kunna undvikas. Dessa herrelösa hår kan ofta tas bort snabbt med vax remsor eller pincett under samma behandlingstillfälle.

  • Laser ögonbryn avlägsnande är en mer permanent alternativ än tweezing.
  • Laser ögonbryn avlägsnande är ett mer permanent alternativ för ögonbryn underhåll.