Vad är en ost biff?

March 25

En ost biff är en smörgås som har sitt ursprung i den amerikanska staden Philadelphia och har blivit en basföda finns i många restauranger, barer och andra matställen. Smörgåsen består främst av biff skivas tunt och genomstekt, serveras på en hoagie roll. Detta är sedan toppat med en rad toppings, men stekt lök och kokta paprika är både vanligt, tillsammans med ost. En ost biff kan också framställas med hjälp av ett antal varianter för att skapa smörgåsar sådana som pizza biff och buffalo chicken cheeses.

Ofta kallas en Philadelphia cheeses eller Philly cheeses, en ost stek smörgås börjar vanligtvis med bröd. En hoagie roll används typiskt. Denna rulle kan potentiellt bestå av någon typ av bröd, men italienskt bröd är traditionell. Rullen är delad och kan lätt rostade på insidan, beroende på önskemål av kocken eller eater.

Kött för en ost biff kan bestå av någon nedskärning av biff, men en rib eye eller övre runda cut används normalt. Köttet skivas tunt och tillagas på en het grillpanna; tjockare bitar kokas lite längre och tunna bitar kan ibland staplas tillsammans eller kokta ovanpå skivad lök för att förhindra överkokning. Dessa skivor av kött kan lämnas helt eller hackade något med hjälp av en spatel när du lagar mat.

Medan biff och ost är allt som är absolut nödvändigt för en ost biff, det finns ett antal andra pålägg som kan inkluderas. Lök, särskilt spanska lök, är ganska populär och är oftast sauterade lätt i olja för att mjuka upp dem och föra ut deras sötma. Kokta paprika och svamp kan också användas som toppings när så önskas.

När allt detta är på rullen, är osten placeras sedan ovanpå för att slutföra smörgås. Den ursprungliga ost stek var troligen beredd med provoloneost, vilket fortfarande är en favorit för många människor, men amerikansk ost också kan användas. På senare tid har smält smältost blivit standard på många platser och denna typ av ost föredras av många ost stek entusiaster.

Det finns ett antal varianter på ost biff som har blivit mycket populär. En pizza steak sandwich består typiskt av stek skivor som har en röd pizzasås hälls över dem, ofta toppad med lite pepperoni och smulad mozzarellaost. Buffalo chicken cheeses smörgåsar använder kyckling i stället för biff och kyckling är beredd med en varm sås som liknar såsen används för att göra buffalo chicken wings, som ofta toppad med ädelost.

  • Ost biff har blivit en stapelföda i många matställen.
  • Cheesesteaks är en ikon i staden Philadelphia.