Surfa på webben på din Droid Bionic

March 3

Den Droid Bionic gör ett ganska bra jobb med att låta dig surfa på webben var du än tar din telefon. Det gör ett utmärkt jobb när du kan få det 4G LTE-signal. Även om processen för surfning fungerar på samma sätt som den gör på en dator, och de begrepp och termer är identiska, är det förmodligen något du kanske inte helt bekant med.

 • Om möjligt, aktivera Droid Bionic Wi-Fi-anslutning innan du ger dig ut på webben. 4G LTE-signalen kan vara lika snabb (eller snabbare), men vid dessa hastigheter, kan du rack upp dataavgifter snabbt.
 • Den Droid Bionic har appar för Gmail, sociala nätverk (Facebook, Twitter, och andras), YouTube, och potentiellt andra populära platser eller aktiviteter på webben. Det är bättre att använda dessa program på telefonen i stället för att besöka de webbplatser som använder telefonens webbläsare.

Din World Wide Web mobiltelefon äventyr kommer till dig genom Browser-appen. Det finns på App menyn, liksom alla appar på din Droid Bionic. Du kan också hitta en kopia av Browser-appen på huvud startsida.

När du först öppnar Browser-appen, du tagit till startsidan. Denna figur visar Googles webbplats, vilket är startskärmen förkonfigurerad för din Droid Bionic. Du kan återställa hemsidan till något annat.

Surfa på webben på din Droid Bionic

Eftersom Droid Bionic skärmen är inte en fullständig skrivbordsskärm, inte varje webbsida ser bra ut på den. Här är några knep du kan använda:

 • Panorera webbsidan genom att dra fingret över pekskärmen. Du kan panorera uppåt, nedåt, åt vänster och höger.
 • Dubbelklicka på skärmen för att zooma in eller zooma ut.
 • Nyp skärmen för att zooma ut eller sprida två fingrar för att zooma in.
 • Luta telefonen till sin sida för att läsa en webbsida i liggande läge. Sedan kan du sprida eller dubbelknacka pekskärmen för att göra teensy texten mer lättläst.

För att besöka en webbsida, skriver sin adress i rutan Adress. Du kan också skriva ett sökord, om du inte vet den exakta adressen till en webbsida. Tryck på Go-knappen i adressfältet för att söka på webben eller besöka en viss webbsida.

Om du inte ser adressfältet, svepa med fingret så att du kan se upp i fönstret, där rutan Adress lurar.

Du klickar på länkar på en sida med hjälp av fingret på pekskärmen: Tryck på en länk till "klicka" den och besöka en annan sida på webben.

 • För att ladda en webbsida, tryck på menymjukknappen och välj kommandot Uppdatera. Uppfriskande uppdaterar en webbplats som ändras ofta, och kommandot kan också användas för att ladda en webbsida som inte kan ha helt laddad första gången.
 • För att stoppa en webbsida från lastning trycker på stoppknappen som visas till vänster om rutan Adress.

För att återgå till en tidigare webbsida, tryck på Back mjuka knappen. Det fungerar precis som att klicka på knappen Tillbaka på en dators webbläsare.

Surfa på webben på din Droid Bionic

Knappen Framåt finns också i bläddringsprogrammet: Tryck på Meny mjukknappen och välj Framåt kommandot.

Att se över den långsiktiga historia av din surfning äventyr, så här:

 1. Tryck på menyknappen.
 2. Välj Bokmärken.
 3. På toppen av bokmärken sida väljer Historik.

Om du vill visa en sida du besökt veckor eller månader sedan, kan du välja en webbsida från listan Historik.

För att rensa listan Tidigare tryck på menymjukknappen medan du tittar på listan och välj kommandot Rensa historik.