Vad är det första bostad Credit?

August 8

Första gången hem köpare skattereduktion är en särskild bestämmelse för att stimulera köp av en första bostad genom USA skattelagstiftningen. Den amerikanska regeringen började första bostad kredit program under 2008, och under 2009 var det utvidgades att erbjuda skattelättnaden pengar till köpare med april 2010. Efter den tiden var skatteavdraget programmet avbrytas.

Flera specifika krav tillämpas behörighet för första gången hem köpare skattereduktion. De som kunde ansöka om skattelättnaden var tvungen att köpa inom den angivna tidsramen. Fastigheten hade också att vara den första bostadsfastigheter köp för den enskilde att hålla titeln till fastigheten. Andra formföreskrifter som gäller för den första bostad kredit som förklarades för allmänheten USA genom IRS dokument och andra källor.

Som en extra säkerhetsåtgärd för att säkerställa att de som drar nytta av den första bostad kredit faktiskt köpa sitt eget hem, skrev den amerikanska regeringen en ytterligare bestämmelse i rätten till skattereduktion. Krav för skattelättnaden uppger att de som fick skattereduktion måste bo kvar i hemmet som sin primära bostad under en period av tre år. Den som flyttar ut, hyr fastigheten, eller säljer det innan de tilldelade tre åren måste returnera hela skattelättnaden.

Den amerikanska första gången hem köpare skattereduktion programmet var en del av en större plan för att få fart på bostadsmarknaden ekonomin i landet efter en finanskrasch och en period av "recession" äventyrat landets ekonomiska hälsa. Den federala amerikanska regeringen började också program för att rädda banker och andra institutioner, och främja lån ändring avtal mellan långivare och villaägare som inte kunde betala sina lån. Vissa av dessa program fortsätter, även om många har avslutats eller ändrats under åren sedan de antogs.

Den första bostad kredit fick olika svar från olika ekonomer, fastighetsmäklare och andra experter inom USA. Några såg programmet som stöder ett potentiellt misslyckas bostadsmarknaden under den tid som bostadsköpare fått krediten. Andra pekade på tiden direkt efter utgången av skattelättnaden som en negativ effekt på bostadsmarknaden som var åtminstone delvis på grund av den första bostad kreditprogram. Nu när krediten inte längre på plats, långsiktiga amerikanska bolånesystem som kallas FHA lån erbjuder fortfarande de med begränsad inkomst möjlighet att överväga att köpa ett hem utan en stor mängd kapital för en handpenning.

  • Den första bostad krediter var avsedd att stärka en sviktande bostadsmarknad.