Tillämpa Foundation

October 11

För många kvinnor, makeup är en daglig ritual att varje kvinna personifierar för sig själv. Det finns de specifika saker du gör för att tillämpa din mascara, din rodna, din concealer, din ögonskugga, och din foundation. Stiftelsen kan dock vara lite skrämmande, och du får inte vara säker på hur din dagliga foundation-applicering rutin bör gå. Om du är illa på grund (vilket är grunden för makeup ansökan), så här är några tips för att komma igång.

De metoder som används för att tillämpa stiftelser varierar beroende på vilken typ av foundation du använder. Det finns några olika typer av fundament och delas in i två huvudkategorier: vätska och pulver. Flytande foundation är lite svårare att tillämpa skickligt, och misstag vid tillämpning flytande foundation ser värre i slutresultatet. Det första du behöver göra med flytande foundation är att se till att skuggan av din foundation är rätt nyans för din hudton. Blandning är nyckeln till flytande foundation ansökan, och om du inte har rätt nyans av flytande foundation sedan ditt smink inte kommer att sluta titta så stor. Pröva dessa idéer:

  • Applicera små klickar av den flytande foundation över olika delar av ditt ansikte.
  • Använda fingertopparna, gnid försiktigt grunden i och blanda grunden väl över ansiktet.
  • Se till att blanda stiftelsen jämnt över alla delar av ditt ansikte, och du bör även se till att stiftelsen smälter väl med resten av ditt ansikte, speciellt nacken.

Med pulver stiftelse, är ansökan enklare. Du vill ha en bra makeup borste som plockar upp en massa foundation från pallen och sprider grunden jämnt över ansiktet. Stiftelsen pulver är oftast lite tyngre än vanliga pulver och oftast kommer i en kompakt form. När du ansöker puder foundation, få nog på din pensel för att garantera en märkbar lager foundation, och använd borste för att sprida det jämnt över hela ansiktet. Du har förmodligen inte kommer att behöva oroa sig alltför mycket om stiftelsen linje längs käklinjen, men gör se till att skuggan du använder är så nära som möjligt till din naturliga hudton.

Tillämpa stiftelse är en nödvändig del av makeup ansökan i allmänhet, och många av er gör det varje dag. Om du vill att din dag till dag makeup att se bra ut, då du måste börja om från början, din foundation ansökan måste vara knockout. Nu när du vet de tips och tricks av foundation ansökan bör du inte ha några problem, och din vardag makeup kommer att bli en hit!