Vilka är de olika typerna av fyrhjulingar för barn?

January 13

Fyrhjuling för barn är väsentligt mindre versioner av fullstora fyrhjulingar; de har mindre motorer, mindre ramar och komponenter samt i allmänhet mindre ström än större fyrhjulingar. Mycket små barn bör rida de minsta fyrhjulingar för barn finns; I vissa fall kan en elektrisk fyrhjuling köpas, vilket gör ett litet barn att vänja sig styrningen, makt, och allmän manövrerbarhet quad. Gasdrivna fyrhjulingar för barn börjar vid ficka cykel storlek och gå upp därifrån. Rätt storlek quad beror på storleken på ryttaren, och man kan förvänta sig ett barn att växa ur quad storleken ganska snabbt.

Den naturliga böjelse för de flesta föräldrar är att köpa de billigaste fyrhjulingar för barn de kan hitta, eftersom barnet är sannolikt att växa ur det och kan inte ens njuta fyrhjuling. Även om detta är vettigt att en viss grad, kan köpa en billig quad leda till problem snabbt, och om något går sönder på quad, hitta reservdelar till det kan vara svårt. En bättre idé är att försöka hitta den bästa quad till bästa pris när du bor borta från knockoff varumärken och billigt byggd fyrhjulingar för barn. Välj kvalitet också, eftersom en quad byggd på högre kvalitetskrav blir farliga än en billig varumärke som kan falla sönder snabbt.

När ett barn har blivit tillräckligt gammal för att rida en gasdriven quad, kan en pocket bike quad vara ett bra alternativ. Dessa mycket små fyrhjulingar är bra för små barn som fortfarande lär sig att manövrera quad och vänja sig vid makten en quad kan släcka. Dessa små fyrhjulingar kommer med motorer från 25cc till 100cc, och de härmar design och funktion fullstora fyrhjulingar. De är inte Street Legal eftersom de är tillräckligt små för att förbises av bilister, men de är en stor lärande verktyg för barnen bara komma in i sporten.

Mellan fyrhjulingar för barn är bra för tonåringar eller något yngre. Dessa fyrhjulingar är inte riktigt full storlek, och inte så små som pocket bikes på långa vägar. De är mer kraftfull än de mindre fick fyrhjulingar, och de har potential att gå ganska snabbt. Som med alla andra nivå av ridning, bör ryttare bära heltäckande stoppning och skyddsutrustning, eftersom denna nivå av fyrhjuling är ett där ryttarna inte kan vara helt bekväm på quad ännu, och ryttarna kan vara mer villiga att skjuta ramen för sina möjligheter.