Rengöring Dirty Pool Vatten

November 9

Rengöring smutsiga poolvattnet är ofta gånger mer av en konst än det någonsin skulle kunna vara en vetenskap, särskilt efter en pool har stått oanvänd en säsong. Vanligtvis under sådana tider kan det tyckas att ingenting någonsin kommer att få det poolen ren, oavsett vad det är som du försöker. I tider som dessa, ofta verkar det bäst att helt enkelt kasta in handduken, och bli av med allt. Emellertid är det ofta dyrare än att helt enkelt rengöra vattnet. Istället för att låta detta problem att betona ut dig, ta en titt på dessa metoder för rengöring smutsigt poolvatten. Du kommer bli förvånad över hur lätt det egentligen kan vara att få det vattnet rent. Bäst av allt, var och en av dessa metoder har visat sig fungera när allt annat misslyckas.

  • Använd några cyanursyra. Ibland klor ensam helt enkelt inte kommer att klippa det vid rengöring ovanligt smutsiga poolvatten. Ofta du kommer att kunna känna igen dessa tider ganska lätt genom att helt enkelt genom att uppmärksamma den mängd klor som du använder. Om du märker att du lägger mer klor i poolen än du borde vara, då är chansen att detta är för att det är avleda alltför snabbt i solljus. Lägg lite av en kemikalie som fungerar som en klorförlust hämmande som kallas cyanursyra. Detta kan köpas i nästan vilken pool leverans butik, men du kommer att vilja vara säker på att du följer anvisningarna noga.
  • Glöm inte att kolla filtret. Ofta en av de främsta orsakerna till smutsiga poolvatten är att filtret inte fungerar. Det bästa sättet att bekämpa detta är genom att regelbundet kontrollera och ersätta vad du använder som ett filter. Om du inte hittar dig själv i ett pågående gissningslek om huruvida eller inte poolvattnet är faktiskt rent. För att verkligen känna de uppgifter och indikatorer på när du behöver byta poolfiltret, ta en titt på din instruktionsbok. Inuti hittar du rätt metod för att kontrollera filtret, samt hur du går om att ändra det.
  • Få vattnet professionellt testade. Även om denna metod kan vara lite dyrare, initialt, för rengöring smutsigt poolvatten kan också spara pengar i det långa loppet. Allt du egentligen behöver göra är att få ett litet urval av ditt vatten och ta den till din lokala poolbutik. Vattnet kan testas där, och sedan föreslå bästa möjliga metod för dig att få ditt vatten rent. Följ de förslag som den professionella kan berätta, men vara säker på att ingenting du gör kommer att kompromissa din garanti så dubbelkolla med din instruktionsbok. Detta kommer också att bidra till att du inte av misstag orsakar skador.
  • Kontrollera din sug. En annan vanlig orsak till att ha problem att få poolvattnet rent är att det är något fel med sugledningen. En läcka i denna linje kan potentiellt skapa en situation som kallas en back flöde. I denna situation det smutsiga vattnet hamnar förorena resten av poolvattnet i stället för att rengöras. När eller om du hittar en sådan läcka du behöver för att få det repareras så snart som möjligt. I händelse av att du inte reparera läckan kommer du aldrig att få det smutsiga poolvattnet renas.
  • Få en professionell. I händelse av att ingenting du har provat verk, finns det fortfarande ett alternativ vänster få en professionell. Tänk på att när du har en professionell du kommer berätta allt som du har gjort, samt vad resultatet av dessa åtgärder var. Detta kommer inte bara att hjälpa reparatören spara tid, det kommer också att spara mycket pengar. När allt med reparatörer tiden är bokstavligen pengar. Bäst av allt, reparatörer kommer ofta med garanterade resultat.