Vad är en Scone Pan?

May 15

En scone pan är ett stycke bakeware som är avsedd för användning vid tillverkning av scones och andra kilformade bakverk såsom majsbröd och polenta. Med hjälp av en scone pan säkerställer att scones är jämnt storlek, och håller bottnarna och sidorna av anbudet scones medan toppar vänder gyllenbrun. Eftersom det kan också fungera som ett majsbröd pan, är en scone pan en någorlunda användbar sak att ha runt i köket. Många köks leverans butiker säljer scone kokkärl, och de kan även beställas via webbutiker.

En klassisk scone är trekantig eftersom scone deg brukar rullas ut i en cirkel och sedan skärs i åttondelar. De rika, flagnande bakverk är mycket populärt bland brittiska och skotska teer, speciellt skivade på mitten och klädda med clotted cream, marmelad, eller andra konserver. Traditionellt har scones beretts antingen på en grillpanna eller i ugnen, med många kockar föredrar ugn förberedda scones. Utan en scone pan, scones tenderar att bli brynt längs sidorna, och de kan utveckla gyllene bottnar också.

En bra SCONE pan är byggd av ett fast material som emalj eller gjutjärn, och har en serie triangulära formar för deg eller smet. Den fasta metallen distribuerar värmen jämnt scones, utan också hindrar dem från att vända för brunt eller brännande, eftersom metallen värms upp långsamt. Efter scones är klar bakning, kan de fällas ut ur SCONE pannan och på galler för att svalna, eller de kan serveras varm och ångande, typiskt i en duk fodrad korg. Billigare Scone kastruller använder tenn eller tunnare metaller, och de kan orsaka scones att bränna, speciellt om en bagare är ouppmärksam.

För att göra grundläggande scones, sikta samman två koppar mjöl, en fjärdedel dl socker, fyra tsk bakpulver, en halv tesked salt, och en fjärdedel tesked bakpulver. I en separat skål, vispa ihop ett ägg, en kopp kärnmjölk, 4 msk smält smör, och upp till en halv kopp torkad frukt eller nötter. Häll de våta ingredienserna i de torra ingredienserna och blanda tills bara kombineras. Använd en stor sked att släppa högar av degen i en oljad SCONE panna.

Låt degen bosätta sig en bit, som drev det att fylla formarna i scone plattan vid behov. Pensla topparna av scones med mjölk och äggsmeten, och strö över socker, vilket kommer att skapa en söt sprakande skorpa. Grädda i 400 grader Fahrenheit (204 grader Celsius) i 12-15 minuter, eller tills topparna har vänt gyllenbrun. Den kärnmjölk ger dessa scones en syrlig, komplex struktur som kan förbättras avsevärt genom rivning citron eller apelsinskal i de våta ingredienserna före blandning.