Vilka är de bästa tipsen för Car Magazine Advertising?

October 5

Trots att Internet har ersatt vissa traditionella typer av utskriftsmedia, inklusive tidningar, fortfarande finns det förlag som fortsätter att dra nytta av utskrift. Därefter kan bilen tidningen reklam gynna en auto företag när de används på ett effektivt sätt. Erkänner en önskad målgrupp kommer bidra till att minska de potentiella publiceringsalternativ med tanke på att tidnings försäljare ska offentliggöra räckhåll för publiceringen. Också, med fullt utnyttjande av eventuella besparingar och sträcka ut en annons så länge som möjligt kan leda till de största resultaten från en tryckt annons.

Vid annonsering i en auto tidningen är det viktigt att rikta önskad demografiska. En publikation kan utformas för en viss åldersgrupp eller individer av en viss ekonomisk status. Det kan vara ineffektivt att använda bilen tidningen reklam på ett sätt som inte tar full nytta av konsumenten som förväntas läsa publikationen. Till exempel, när de marknadsför en automatisk tjänst eller produkt som är för avancerade köparen väljer tidningar som sannolikt att locka dessa individer med bilder och information om exotiska bilar, till exempel.

Införliva aktuella trender, antingen i ekonomi, teknik eller i bilindustrin, kan vara ett effektivt sätt att närma sig bilen tidningen reklam. Till exempel, om gaspriserna är onormalt hög för en säsong, med hjälp av bränsleeffektivitet i bilen tidningen reklam för ett visst fordon drar till sig uppmärksamhet. När alternativa bränslen är särskilt positiva i en region, för att kapitalisera på ett fordons kapacitet köras på någon förnybar energi blandning av bränsle kan vara till nytta också.

Användningen av de senaste tekniktrenderna kan locka fler läsare. Till exempel, om det finns en ny elektronisk tablett på marknaden, på något sätt införliva den enheten, även in i bilen tidningen reklam, kanske fungerar. Det kan imponera på en ung generation konsumenter som dras till ny teknik. För att detta ska vara effektivt bör annonsören har någon association med tekniken enhet, till exempel ett program eller ett partnerskap med en tjänsteleverantör som har ett program som är kompatibelt med den produkt som marknadsförs.

Det kan vara mest ekonomiskt att investera i bilen tidningen reklam som fortsätter i en månad eller längre. Om publikationen utkommer varje vecka, jämför priset för att investera i en fråga till priset på en annons som fortsätter i en månad. Även genom att investera en större summa pengar, skulle de belöningar vara stor på grund av det ökade antalet kopior i vilka annonsen ska visas. Även i tider av ekonomiska svårigheter kände hela reklambranschen, kanske en försäljning professionell vara villig att förhandla priser, vilket kan arbeta till en kunds fördel.

  • Vid annonsering i en auto tidningen är det viktigt att rikta önskad demografiska.
  • Bil tidningen reklam bör utnyttja senaste tekniktrenderna.
  • Målet med bil annonser är att sälja nya fordon.