Vad är en Lock Box?

October 4

Ett lås box kan vara ett antal olika saker, men är vanligen en liten låda som har lås och nyckel eller kombination åtkomst. Vanligtvis är de inte större än en mikrovågsugn och är tänkta att hålla bara några värdesaker. Lock lådor kan användas för att skydda ett antal olika saker, till exempel nycklar och även vapen, hålla sådana poster säkert utom räckhåll för barn och andra obehöriga. Vissa lås lådor samt kassaskåp, används för att skydda värdefulla dokument, pengar och smycken från brand.

I den medicinska samfundet, är ett lås låda helt enkelt en låda som hänger på baksidan av en dörr som kan användas för att tillfälligt lagra prover för upphämtning. Om en medicinsk föraren inte kan göra det till kontoret innan det stänger, är ett lås låda ett säkert alternativ. Både den medicinska kontoret och föraren har nycklar som fungerar på låset rutan.

I ett hotellrum, kommer ett lås låda brukar ha en numrerad knappsats som lätt kan återställas när det finns ett behov av att göra det. De flesta hotellgäster återställa knappsatsen när de börjar använda det, bara för att de kanske inte vet det tidigare kombination eller att se till att ingen annan vet kombinationen. Dessa kallas kombinations lås lådor.

Lock lådor är också användbara för fastighetsapplikationer. Många husägare kommer att sätta en fastighet lås låda någonstans på deras hem. Inuti denna box är en nyckel som låser upp huset. Endast bona fide fastighetskontor och agenter kommer att ha tillgång till den kombinationen som är nyckeln. Därför kan låset rutan ger tillgång till hemmet, även när ägaren eller notering agent är inte tillgänglig.

I vissa fall, för att lägga ytterligare säkerhet, kan elektroniska lås lådor användas. Dessa boxar har en mikroprocessor inuti som kommer endast att tillåta vissa nycklar för att öppna dem. Således, de är svårare för brottslingar att plocka. Det enda sättet de kan låsas upp är med en nyckel som har ett mikrochip det elektroniska låset rutan kommer att acceptera.

Ett lås box kan antingen fästas på en fast yta, såsom en vägg, eller vara fristående. De fristående modellerna bör endast användas när det finns väldigt lite oro av dem blir stulen, eller när det finns tillräckligt med gömställen för det. Även lås lådor är generellt tyngre saker, många är fortfarande i stånd att transporteras bort, om en brottsling får möjlighet.

  • Kassaskåp används för att lagra värdefulla föremål.
  • Fastighets lås lådor tillåter agenter och potentiella köpare att visa bostäder som är till salu.
  • Smycken bör placeras i ett lås låda för förvaring när den inte bärs.