Hur väljer jag det bästa Custom Underkläder?

October 6

Det finns många stilar av underkläder som finns och många sätt att anpassa den. Två primära delar av anpassade underkläder kan hjälpa till att välja den bästa. Den första är kvaliteten på den underliggande plagget. Den andra är kvaliteten på tryck eller brodyr används för att anpassa den. Båda dessa faktorer, utöver de tillgängliga alternativen från en viss tillverkare, är viktiga i att välja den bästa anpassade underkläder.

Kvaliteten på underkläder som kommer att anpassas bör vara en av de viktigaste övervägandena. Att ha en anpassad plagg som inte särskilt länge kanske inte värt ansträngningen. I allmänhet kan välkonstruerad underkläder vara tillverkat av bomull eller en blandning av bomull och syntetfibrer. Mindre vanliga material, som siden eller satin, även kan vara bra val för kvalitet i anpassade underkläder. Vissa tillverkare erbjuder väl kända märken av underkläder för att anpassa och dessa märken kan vara ett säkrare val än en okänd varumärke.

Nästa faktor är kvaliteten på utskriften. Värmeöverföringsmönster som genereras på bläckskrivare tenderar att inte stå upp mot upprepad tvätt. Bra gjort broderi vanligtvis håller längre. En av de bästa metoderna är silke-screening ett mönster på tyg, eftersom färgämnena penetrera tyget och inte tvätta ut lätt.

De förmågor skaparna av den anpassade underkläder också bör beaktas. Vissa tillverkare begränsa anpassning till enkla bokstäver eller monogram. Andra tillåter fyrfärg illustrationer eller fotografier som ska skrivas ut. Det finns några som erbjuder tredimensionella tillägg såsom band eller strass. Man bör vara säker på att titta på det arbete företaget har gjort tidigare och se till att kan skapas önskad anpassade plagget.

När du försöker att välja den bästa anpassade underkläder, kan man kontrollera om företaget bär varumärket eller stil han eller hon normalt bär. Vissa företag erbjuder bara en eller två typer av underkläder och kanske inte ens ge en kund möjlighet att välja den typ. Det är viktigt att veta exakt vad som beställs från början.

När du väljer designen för anpassade underkläder, bör man vara medveten om vem som kommer att bära underkläder och som kanske ser det. Om att ge underkläder som en gåva, bör man se till att alla konstruktioner avsedda att vara rolig eller roligt kommer verkligen vara humoristisk till presentmottagaren. De anpassade mönster eller ord också bör spegla personligheten hos den person som kommer att bära det. Det bästa anpassade underkläder är ett roligt plagg som kan användas och njöt och fortfarande pågå under en tid.